Osmanlı Ocakları Diyarbakır'da hangi partiyi destekleyeceklerini açıkladı

Osmanlı ocakları Diyarbakır'da ve Şırnak'ta hangi partiye destek vereceklerini açıkladı. İşte o parti...

Haberler 20.03.2024 - 12:44 Son Güncelleme : 20.03.2024 - 12:44

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Diyarbakır ve Şırnakta AK Partinin adaylarını destekleyeceklerini açıkladı.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakıra gelen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, beraberindeki heyetle AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ve İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğanı ziyaret etti.

Canpolat, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partinin Diyarbakırda aday gösterdiği Mehmet Halis Bildeni, Şırnakta ise Mehmet Yarkayı destekleyeceklerini ifade etti.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, ziyaretine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Meydanlara küresel çetelerin indiğini görüyoruz. Bu anlamda ülkemizin namahrem eline teslim edilmemesi adına biz de 31 Mart seçimlerinde ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın haklarını savunmak için aldığımız kararları uygulamaya başladık.

Osmanlı Ocaklarının ve Ocak Partisinin belediye başkan adayı çıkarmadığı illerde Sayın Cumhurbaşkanımızın elini kaldırdığı belediye başkan adaylarını desteklemek için yurt genelinde çalışmalara başladık.

Bugün Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığına yaptığımız ziyaret de bu doğrultudadır. Bu ayın 27sinde Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan Diyarbakıra gelecek, biz de Osmanlı Ocakları olarak alanda yerimizi alacağız.

Ülkemiz topyekn bir mücadelenin içindeyken biz de seyirci olamayız. Bu yüzden Osman

Ana Sayfaya Git