Özdağ kışkırtması!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partililerin, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) girişinden İçişleri Bakanlığı'na yürümesine polis izin vermeyince arbede çıktı; 1 kişi gözaltına alındı. Özdağ, açıklamasını TBMM önünde yaptı.

Haberler 07.05.2022 - 01:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zafer Partisi Genel Bakan ve stanbul Milletvekili Ümit Özda, çileri Bakan Süleyman Soylunun dün katld televizyon programnda kendisi hakkndaki sözleri üzerine çileri Bakanl önüne gideceini açklad.

Ümit Özda ve partililer, bugün TBMM kaps önünde toplanp, Meclis yanndaki çileri Bakanlna yürümek istedi. Önlem alan polis ekipleri, bakanla yürümelerine izin verilmeyeceini belirterek, Özdadan açklamasn bulunduu noktada yapmasn istedi. Özda ve beraberindekiler yürümek isteyince polis, müdahale etti. Bu srada polis ve partililer arasnda arbede yaand 1 kii gözaltna alnd.

YA ÖZÜR DLERSN YA KAVGA DEVAM EDER

Ümit Özda, Bakan Soylunun kendisinden özür dilemesini isteyerek, Dün Soylunun bana ve aileme yapm olduu hakaret bu operasyonun iaret fieiydi. Bana kar yapm olduun giriimlerin yllardr farknda deil miyim? Ya sen özür dilersin ya da bu kavga sonuna kadar devam eder dedi.

Ana Sayfaya Git