Özhaseki: Özgürlükleri genişlettik, bir vatandaş 'Kürt'üm', 'Aleviyim' diyemiyordu

Mardin'de konuşan AK Partili Özhaseki, “Bizim dönemde özgürlükler genişletildi. Bir vatandaş 'Ben Arap'ım', 'Ben Kürt'üm' diyemiyordu. Bir vatandaş Alevi olduğunu söylemiyordu. Bunları gördük” dedi.

Haberler 25.03.2022 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Yerel Yönetimler Bakan Mehmet Özhaseki, AK Parti Mardin l Bakanlnn düzenledii AK Parti Geniletilmi l Danma Meclisi Toplantsna katld.

Toplantda konuma yapan Mehmet Özhaseki, Türkiyenin ayrm yaplmakszn, ideolojik davranmadan hizmetin nasl yaplacan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve onun ekibinden tandn söyledi.

COVID-19 DÖNEMNDE MLLET TEK KURU ÖDEMEDEN TEDAV OLDU, ABDDE TEDAVS 25-30 BN DOLAR

Geçmite hastanelerde para ödeyemedii için rehin alnm insanlar gördüklerini belirten Özhaseki, 17 ehir hastanesinin yapldnn, 13 ehir hastanesinin inaatnn da devam ettiini dile getirdi.

Dar gelirli gidiyor. çok küçük paralarla orada tedavi oluyor diyen Özhaseki öyle devam etti:

Covid-19 döneminde vatandalarmz bir tek kuru ödemeden tedavi olup gidiyorlard. ABDde bu iin tedavisinin 25-30 bin dolar, Avrupada ambulanslarn içinde insanlarn bir gün bekledii ve öldüü, toplu ölümlerin yaand, ilaç bulunamayan bir ortamda bizim hastanelerimiz, kardelerimizim emrindeydi ve bizim yüz akmz olarak bu tedavileri yaptlar.

çANAKKALE KÖPRÜSÜNÜ YAPAN MÜTEAHHTLERDEN BR ESK CHP MLLETVEKL

Muhalefetin ehir hastaneleri, köprü, havalimanlar, Marmaray gibi hayrl ilere hep kar çktn savunan Özhaseki, En son çanakkale Köprüsü yapld, seslerini çkaramadlar. Buna da 5 müteahhit falan demeye baladlar. Orada 2 Koreli var, yapan yerli firmalardan bir tanesi eski CHP milletvekili, biri de Nihat Özdemir. Baka insanlar vard ihalelere girdiler de onlarn elinden mi alnd? ftira, at atabildiin kadar ifadelerini kulland.

4 K BR ARAYA GELP KTAP OKUYAMIYORDU

Türkiyedeki vesayet rejiminin belal güçlerine kar ayakta duran yürekli liderin Recep Tayyip Erdoan olduunu belirten Özhaseki Bizim dönemde özgürlükler de geniletildi. çok ükür imdi özgürlükler ortam var dedi ve unlar söyledi:

Özgürlükler derken sadece baörtülü kz kardelerimizi kastetmiyorum. Onun dnda bir vatanda Ben Arapm, Ben Kürtüm diyemiyordu. Dilini konuturmuyorlard. Bir vatanda Alevi olduunu söylemiyordu. 4 kii bir araya gelip kitap okuyamyordu. Bunlarn hepsini gördük.

6 PART YIKMAK ÜZERE ANLATI

Mehmet Özhaseki, güçlendirilmi parlamenter sistem çalmas yürüten 6 siyasi parti genel bakanlarnn bir araya gelmesine ilikin ise Türkiyenin iyilii için bir proje duydunuz mu? Hayr. Bir tek istekleri var. Recep Tayyip Erdoan gitsin, ne olursa olsun. Bunun için i birlii yapmayacaklar kimse kalmad diye konutu.

Nasl oturacaklarn 1 ayda karar verenler, bu ülkenin sorunlarna kaç asrda karar verirler ki diyen Özhakseki, Her biri birbirinden fakl olan, dünya görüleri bile imdiye kadar hiç uyumam olanlar, yollar kesimemi adamlar nasl gelip bu ülkede bir medeniyet ina edecekler ki? Ama ykmak üzere anlatlar ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git