Parlak Mardin'de

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve AK Parti Mardin İl Koordinatörü Alaattin Parlak, Mardin'de temaslarda bulundu.

Haberler 15.09.2021 - 06:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Parlak, AK Parti Mardin l Bakan Faruk Klç ve yönetim kurulu üyeleri ile Mardinin ilçelerine ziyaretler gerçekletirdi, partililerle ve vatandalarla bir araya geldi.

AK Partinin tekilatlanmaya büyük önem verdiini belirten Parlak, Tekilatlar bir oluumun omurgas niteliindedir. Bu nedenle tekilatlarn salam ve diri olmas partimiz adna büyük önem arz etmektedir. Ayrm yaplmakszn ülke ve millet çkarlar için çalacak, siyaset üretebilecek her insanmza kaplarmz sonuna kadar açtk. dedi.

Parlak, Mardinin kadim bir kültürden gelen önemli bir turizm kenti olduunu dile getirerek, Mardine görevlendirilmekten duyduu memnuniyeti ifade etti.

nallah görev süresi boyunca Mardine yakacak çalmalar gerçekletirmeyi umut ediyorum. diyen Parlak, bata AK Parti l Bakan Faruk Klç olmak üzere ana kademede, kadn ve gençlik kollarnda, mahalle bakanlnda görev alan her bir partiliye çalmalarndan dolay teekkür etti.

AK Parti l Bakan Klç da, Siyasi geçmii çok eskiye dayanan ve bölge siyasetine hakim olan AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Alaattin Parlakn Mardine koordinatör olarak atanm olmasn büyük bir ans olarak görüyoruz. nallah birlikte yapacamz çalmalarla tekilatlarmzn gücüne güç katacaz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git