Perinçek: Türkiye, Musul'a girerse Diyarbakır'ı verir

VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye, Musul'a girerse Diyarbakır'ı verir" dedi.

Haberler 01.11.2016 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dou Perinçek, Antalyann Ka lçesinde Milli Devlet Direnir, Milli Ordu Direnir konulu konferans verdi. Ka Belediyesi toplant salonundaki konferans, Vatan Partisi l Bakan Ahmet Özbay, emekli orgeneral Ayhan Ta, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öretim üyesi Prof. Dr. ahin Filiz, Vatan Partisi lçe Bakan Rauf Ergün ve partililer izledi.

Dou Perinçek, konferanstaki konumasnda Türkiyenin bir savan içinde olduunu söyledi. Mehmetçikin ABD koridoru denilen Irakn kuzeyinde savatn aktaran Perinçek, Türkiye, Musula girerse Diyarbakr verir. kinci bir konu rnakta, Vanda, Silopide, Diyarbakrda, Surda Mehmetçik ve Türk polisi, bölücü terör örgütüne kar mücadele veriyor. Türkiye bugün bir vatan sava veriyor. Türkiyenin bütün sorunu bu odak noktasnda dedi.

ABD BU SÜRECE DARBEYLE CEVAP VERD

Türkiyenin bölünmesi için dünya çapnda operasyon yapldn kaydeden Perinçek, Türk ordusunun yöneticileri, Vatan Partisinin yöneticileri hapse atld. Neden? Bölünmeye kar Türkiye direnmesin istediler. ABD, Türkiyenin bölünmesi ve borç batana saplanmas için büyük çaba gösterdi. Türkiyede 2014 ylna kadar böyle gelindi. Bu tarihten itibaren Silivri duvarnn yklmas ve FETÖnün hapse attrd aydnlarn özgürlüüne kavumas ile FETÖnün üzerine gidildi. Ardndan PKKnn üzerine silahla gidildi. ABD bu sürece darbeyle cevap verdi. Türkiye, 15 Temmuz darbe giriiminde gladyo ile tant. ABD tarafndan ordumuza yerletirilen Fetullahç gladyolarla tant. 15 Temmuz gecesi ABD- Türkiye sava oldu. Bu süreç içerisinde Türkiye dostlarn kefetti diye konutu.

BAKANLIK TARTIMALARI

Millet ve devletin bütün güçlerini birletirmesi gerektiini aktaran Perinçek, Türkiyeyi birletirme yolundaki her çabann deerli olduunu vurgulad. Milleti birletiriyorum, Üretim ekonomisine geçmek için birletiriyorum diyenlere hayr demenin doru olmayacan, Yenikap ruhuna da bu açdan baktklarn aktaran Perinçek, Ak Partinin ise süreci iyi götürüp yönetemediini savundu.

Ana Sayfaya Git