Postal İstermisin!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'a gidecek olmasına ilişkin "Şimdi duydum ki Hatay'a gidiyormuş. Hayırdır, günaydın ne oldu? O zaman yapman gereken bir şey var.

Haberler 11.04.2018 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Postaln eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya parkan falan eksikse onu da gönderelim. unu bilmen lazm, bu ülkede biz askerimizle, doduk askerimizle yürüyoruz. Afrinde ne iiniz var, merkezine kadar sakn girmeyin diyen siz deil miydiniz? Size ramen Frat Kalkan Harekatn yaptk. Bay Kemale ramen Zeytin Dal Harekatn yaptk. Bu sabah itibariyle etkisiz hale getirilen terörist says 4 bin 71 dedi.

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, partisinin TBMM Grup Toplantsnda konutu.

BRLERN RAHATSIZ ETM OLMALI K SANATçILARIMIZA OLMADIK FADELER LE HAKARET ETMEYE KALKTILAR

Hataydaki karakol ziyaretine ilikin, Erdoan, Hatayda askerlerimize destek için bir snr karakolumuzu ziyaret eden sanatç, sporcu ve medya mensuplarmz ile buluarak Mehmetçiklerimize moral verdik yanlarnda olduumuzu gösterdik. Tabi bu durum birilerini rahatsz etmi olmal ki oraya giden sanatçlarmza olmadk ifadeler ile hakaret etmeye kalktlar. Gerek biz gerekse sanatçlarmz hak ettikleri cevab kendilerine verdik. Buna ramen hala nasl olur da bu ülkenin bir sanatçs, askerine destee giden sanatçya kem söz söyleyebilir aklmz almyor. Tabi ahsma olan hakaretler yine tavan yapt. Bütün bunlar karsnda maalesef zaman zaman bunlara gereken cevab siz vermeyin biz verelim diyen arkadalarmz var. Tamam da sözün iddeti önem arz ediyor. Bunlarla ilgili olarak unu unutmayn ki; bulunduumuz makam bu hakaretleri kabul eden makam deildir. Bulunduumuz makam o kiilere akllarnn alaca ekilde gerektiinde cevabn vermesi gereken makamdr diye konutu.

POSTALIN EKSKSE POSTAL PARKAN FALAN EKSKSE ONU DA GÖNDERELM

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun Hataya gidecek olmasna ilikin Erdoan, imdi duydum ki Hataya gidiyormu. Hayrdr, günaydn ne oldu? O zaman yapman gereken bir ey var. Postaln eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya parkan falan eksikse onu da gönderelim. unu bilmen lazm, bu ülkede biz askerimizle, doduk askerimizle yürüyoruz. Afrinde ne iiniz var, merkezine kadar sakn girmeyin diyen siz deil miydiniz? Size ramen Frat Kalkan Harekatn yaptk. Bay Kemale ramen Zeytin Dal Harekatn yaptk. Bu sabah itibariyle etkisiz hale getirilen terörist says 4 bin 71. Herhalde gözya dökmeyi de unutmazsn. Onlarla zaten kola kola gezdin, yürüdün. imdi bir de gözya dökmeyi ihmal etme. Bunlarn dnda Kuzey Irakta etkisiz hala getirilen terörist says 337. Bu da bitmedi, yurtiçinde etkisiz hale getirilenlerin says 165. Bu mücadele kararllkla sonuna kadar devam edecek. Tek terörist bu ülkede kalmayana kadar mücadelemizi devam ettireceiz ifadelerini kulland.

MLLETME ANLATAYIM K BU ADAMIN NE OLDUUNU HERKES ANLASIN. CBLLYETN ANLASIN

Erdoan, Biz ehitlerimizi, ailelerini yalnz koyamayz. ehitlerimiz ile beraberiz. Bay Kemal ve ibirlii yapan koalisyon ortaklar böyle bir derdi yok. Anlamazlar. Onlarn derdi bu ülkeyi bölmek, parçalamakt. Bay Kemal sen Hakkaride miting yaptnda bir tane Türk bayra var myd? O zaman ite bu malum partinin destei ile gitti miting yapt. Yapamazsn sen de o irade, güç yok. Sende o güç olsayd biz seni orada bilir, tanrdk. 15 Temmuzdan sonra kendisine Yenikap için davet gönderdiimde, bize önce hayr dedi, basklar ald sonra geleceine dair haber geldi. Bunlar bilmemiz lazm. Bunlar milletime anlataym ki bu adamn ne olduunu herkes anlasn. Cibilliyetini anlasn. Karakter baka bir meseledir. Hesabn sorma zaman geliyor. Sandk önümüze geldii zaman bunun hesabn sormaya var myz? Bu sözle lafla olmuyor. Bu çalarak olacak, kap kap dolaarak olacak açklamasnda bulundu.

MERSN AKKUYUDA 60 YILLIK RÜYA OLAN LK NÜKLEER GÜç SANTRALNN TEMELN ATTIK

Erdoan, Sal günü ülkemiz açsndan tarihi bir hadiseye ahitlik ettik. Türkiyede bir ilk, bunu AK Parti iktidar yapyor. Mersin Akkuyuda 60 yllk rüyas olan ilk nükleer güç santralinin temelini Rusya Devlet Bakan sayn Putin ile attk. 4 etab olan bu güç santralinin yatrm bedeli yaklak 22 milyar dolar bulacak. Akkuyu devreye girdiinde Türkiyenin elektrik tüketiminin yüzde 10nunu tek bana karlayacak. Gençlerimiz u anda Rusyada eitim alyor. Peyder pey gelmeye baladlar. Rusya ilke ticaret hacmimiz 22 milyar dolar buldu. Ama hedefimiz 100 milyar dolar. Daha pek çok frsat var dedi.

EN SON GABON 3 ÖNEML FETÖCÜYÜ ÜLKEMZE TESLM ETT

Erdoan, Yurtdndaki FETÖ operasyonlarna ilikin, Son olarak Gabon, 3 önemli FETÖcüyü ülkemize teslim etti. Nereye kaçarlarsa kaçsnlar onlar kaçacak biz kovalayacaz. Kosovadan 6sn imdi Gabondan üçünü aldk. MT kovalyor, imdi bakalm yenisi nereden çkacak? Devam dedi.

HER DEFASINDA ANA MUHALEFETN BAINDAK ZATI ARTIK KALE ALMAYAYIM ZIRVALARINA CEVAP VERMEYEYM DYORUM

Erdoan, Her defasnda u ana muhalefetin bandaki zat artk kaile almayaym zrvalarna cevap vermeyeyim diyorum. Ama milletimize olan sorumluluklarmz baz konularda bizi harekete geçmeye mecbur brakyor. Bu zat geçtiimiz günlerde Roman vatandalarmz ile bir raya gelmi. yi de yapm. htiyac var çok önemli. Grup kürsüsünden kendi çal kendin oyna zrvalayacana hiç deilse gerçek hayatn içine girmi. Tabi niyet bozuk olunca her naslsa bu zat, en makul ii bile skandal haline getirmeyi baaryor. Geçmite Suriyeli kardelerimiz için kulland nefret dilini bu defa güya Roman kardelerimizi tahrik etmek üzere yeniden devreye alm diye konutu.

AçIK, NET, GZLEMEME GEREK YOK. BENM DOUP BÜYÜDÜÜM MAHALLE ROMAN KARDELERMLEDR

Erdoan, Yarn külliyemizi ziyaret edecek Roman kardelerimizle bu ahsa hak ettii cevab vereceimize inanyorum. Bak bakalm AK Parti Roman kardeleriyle nasl bütünleiyor? Açk, net, gizlememe gerek yok. Benim doup büyüdüüm mahalle Roman kardelerimledir. Bay Kemal biz böyle yetitik. Biz bir eye inandk o da inananlar kardetir. Lafa gelince sosyal demokrat olduunu söyleyen fakat ayak trnandan saç teline kadar her tarafndan buram buram faizm akan bu partinin ve bandaki zatn devri inallah yaknda kapanacak endie etmeyin. Dünyada rkç siyasetin yükselie geçip de huzurun, refahn artt bir ülke yoktur. Almanyada 20 tane polis bir tane Türkü halledemiyor. Niye? man ifadelerini kulland.

çOCUKLARA NTELKL STSMAR SUçUNUN ÜST CEZA SINIRI 20 YILDAN 40 YILA KADAR çIKARILIYOR

çocuk istismarna ilikin Erdoan, Masumiyetin simgesi olan çocuklarmzn istismara uramasna asla tahammül edemeyiz. Bir insanlk suçu olarak gördüümüz çocuk istismarnn önlenmesi için her türlü tedbiri almakta kararlyz. Bu konuda youn bir çalma ortaya koyduk. Ortaya istismarn önlenmesi acil eylem plan ortaya çkt. Planda kapsaml hususlar yer alyor. Kanuni düzenleme de Meclis Bakanlmza sunuldu. çocuklara nitelikli istismar suçunun üst ceza snr 20 yldan 40 yla kadar çkarlyor. Suçun nitelikli olmas durumunda Ceza müebbet ve arlatrlm müebbette kadar da yükseltilebilecek. Skysa bundan sonra bu yola tevessül etsinler. Kimyasal kastrasyon tedbiri ayrca uygulanabilecek. çocuklarn madur olduu olaylarla ilgili yayn yasa, kstlanmas konulabilecek açklamasnda bulundu.

ÜZÜNTÜ VE ÖFKE çERSNDEYZ

Almanyada polis tarafndan kötü muameleye maruz kalan Türk vatanda Yusuf Ünsal ile ilgili olarak Erdoan, Bakonsolosluumuz sürecin içinde takibini yapyor. Bizi üzen Alman makamlar, polisleri terör örgütüne bu kadar yumuak davranrken, örgüt karsndaki vatandaa bu zulmü neden yapar. Demokrasinin ve özgürlüklerin kalesi olduu iddiasyla yola çkan Avrupann, terör örgütlerinin oyunca haline dönütüünü görmenin üzüntüsü ve öfkesi içerisindeyiz. Bizim dada aradmz terör örgütü mensuplarnn, Avrupa ülkelerinin caddelerinde karmza çkmasndan artk bktk, usandk. Avrupada demokrasi sadece Türkiyeye kar olanlarn hakkdr. Avrupada ülkemize dönük her türlü dümanl gösterme hakkna sahipsiniz. Buna karlk Türkiyenin lehine en küçük faaliyete kalkrsanz salon tahsisi iptallerinden, snr d tehditlerine kadar uzanan acayip bir yaptrmlar listesi ile kar karya bulunursunuz. Türk milleti bu tür tehditlere pabuç brakmaz. Avrupa ülkeleri unu iyi bilsinler ki kendi sonlarn kendi elleri ile hazrlyor. Bu örgütler eninde sonunda nefretlerini ve namlularn onlara çevirecekler. Bunu da iyi bilsinler. Terörizmin doas budur. Kendisini besledii eli gün gelir srr diye konutu.

AVRUPADAK VATANDALARIMA SESLENYORUM

Erdoan, Buradan Avrupadaki vatandalarma sesleniyorum, bulunduunuz ülkede gurbette deil birinci snf insan haklarna sahip olarak yaayacanz yeni vatannzdasnz. Ana vatannz bakidir. Siz yeni vatannza sahip çkn. Bulunduunuz ülkelerin vatandalk haklarndan faydalann. Ana dilinizden, inancnzdan, kendi içinizdeki dayanmanzdan asla taviz vermeyin. Ama yaadnz ülkenin dilini ve sosyal ortamn da mutlaka örenin. En önemlisi siyasette mutlaka etkili olun PKKllara brakmayn siz etkin olun girin o alana dedi.

Ana Sayfaya Git