“Psikolojim yerinde değildi"

AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma” diyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, "psiklojim yerinde değildi" diyerek özür diledi.

Haberler 22.02.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa AK Parti l Bakanl Yönetim Kurulu Üyesi brahim Savacak, anlurfa Büyükehir Belediye Bakan Beyazgüle twitter üzerinden çok ciddi suçlamalar yöneltmesinin yanklar devam ederken yine twitterdan yapt paylamla geri adm att. Savacak, Beyazgüle yönelttii suçlamalar geri alp özür dilediini belirterek twitter hesabn kapatt.

PAYLAIMLARINDA KONUTU

Daha önceki paylamlarnda Savacak, Belediye Bakanna, Siyaset mafyacl yapma! Senden korkmuyoruz Tayyip Erdoandan utanyoruz, yalancsn Zeynel Abidin Beyazgül. Senin olun çuval çuval para götürürken, esnaf ekmek götüremiyor, savclar sadece sizin deil, hakimler sadece sizin deil korkutamazsnz. Millet evine ekmek alamazken, senin olun 120 trilyona hastane açyor. Bu para nerden geldi suçlamalarnda bulunmutu.

Savacak, yapt açklamada sözkonusu paylamlar psikolojisinin iyi olmad için yaptn Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdm paylamlar çevremin ve yaknlarmn basks, psikolojimin yerinde olmad bir zamanda yaplmtr. Bu nedenle bir takm algi ve gerçekle alakas olmayan paylamlarda bulundum. Yaanan olay öncesi Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Zeynel Abidin Beyazgüle çeitli kanallar araclyla ulamak istedim lakin beni görütürmediler dedi.

PAYLAIMLARI KALDIRIP HESABI KAPATTI

Savacakn açklamas öyle: Sesimi duyurmak amacyla yaanan iletiim kopukluu dolaysyla yapm olduum sosyal medya paylamlarn, gönül verdiim davam ve çok sevdiim Büyükehir Belediye Bakanma zarar getirdiini gördüm. Ümmetin umudu, Reisimiz, Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoana olan sevdam dolaysyla yapm olduum paylamlar sosyal medya hesabmdan kaldryorum.

BU KUTLU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEM

Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Zeynel Abidin Beyazgüle yönelik yapm olduum paylamlar nedeniyle partime olan sevdam, davama olan ballm dolaysyla bakanmzdan özür diliyorum. Mazlumlarn umudu, ümmetin umudu, yeni Türkiyenin mimar, AK Parti Genel Bakan, Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoana ve AK Partiye ballm devam edecek ve bu kutlu yolda yürümeye devam edeceim.

Ana Sayfaya Git