'Reformları başlatıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi ve hukuk alanında yeni bir reform dönemi başlatılacağını belirterek, "Önceliğimiz şüphesiz ki enflasyonu süratle tek haneli rakamlara, ardından orta vadeli programımızdaki seviyelere çekmektir. Yeni dönem parametrelerimizin açıklanmasıyla hamdolsun piyasalarda olumlu yönde, gözle görülür hareketlenme başladı" diye konuştu.

Haberler 14.11.2020 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan AK Parti Tekirda Kongresinde yapt konumada AK Parti tekilatlarnda görev almann milli bir görev haline geldiini söyleyerek AK Partinin kaderi ile ülkenin kaderi adeta birbiriyle bütünlemitir dedi.

Erdoan konumasnda özetle unlar söyledi: Tekirda büyükehir seçimlerinde yüzde 44e ulat ama bu yeterli olmad. nallah bir dahaki seçimde yüzde 50nin üzerine çkacaz. Bizden sonraki nesillere güçlü bir 2053 vizyonu miras brakacaz. Bir tarafta kahraman ordumuzla snrlarmzda ve ötesinde dümanlarmza korku salacak bir Türkiye var, dier yandan okullaryla, ehir hastaneleriyle, enerji projeleriyle bir Türkiye var. D politikadaki onurlu duruuyla bölgede ve dünyada sözünü dinleten bir Türkiye var. AK Parti son 18 yldaki baarlaryla ülkemizi bu noktaya getirdii gibi önümüzdeki dönemde milletimizin umudu olmay sürdürecektir.

AK PARTNN KADER LE ÜLKENN KADER BÜTÜNLEMTR

Sanlmasn ki milletimizin bize verdii kredi sonsuzdur. Samimiyetle, ihlasla, gayretle ülkenin çkarlar, milletin beklentilerini karladmz sürece bu kredi devam eder. Kerameti kendimizde görüp milletten yüz çevirdiimiz gün artk bu partinin misyonu bitmi demektir. Kendi hesaplarmzn peine dütüümüz gün bu partinin misyonu bitmi demektir. AK Partinin kaderiyle ülkenin kaderi birbiriyle bütünlemitir. AK Parti tekilatlarnda görev almak AK Parti baars için çalmak milli bir görev haline gelmitir. Milletimizin partimize teveccühü artarak sürüyor. Üye saymzn 11 milyon 200 bini bulmas bunun iaretidir. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki AK Partinin kaderi ile ülkenin kaderi adeta birbiriyle bütünlemitir. Seçimden önce seçim kazanmann yolu, bugünden milletimizle güçlü ve samimi balar kurmaktan geçiyor. Bu anlaytaki bir partide milletle ba kopuk yöneticiler asla olamaz.

KORONAVRÜS DÖNEMNN EN BÜYÜK BELASI SGARA

Ülkemizin her köesindeki 83 milyon vatandamzn tamamnn gönlünü kazanana kadar bize durmak, duraksamak haramdr. Lütfen sigara içmeyeceiz. u anda koronavirüs döneminin en büyük belas sigara. Sigaraya kesinlikle artk ara vermek, kendi salmz, shhatimiz için gerekli. Az önce belediye bakanmzn mekannda hepinizin tanyp bildii bir arkadaa sigaray braktrdk. Söz dedi. Sözü aldk, ahitlerimiz var. Binali Bey, Büyükehir Belediye Bakanmz ahit oldular. Kuru ve sulu bunlardan kurtulmak lazm.

EKONOMDE VE HUKUKTA YEN BR REFORM DÖNEM BALATIYORUZ

Türkiyeyi vesayetle, terörle, darbeyle siyasi ve sosyal kaos denemeleriyle istedikleri çizgiye getiremeyeceklerini görenler, ekonomimize de saldrmlardr. Ülkemizde ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi balatyoruz. Önceliimiz üphesiz ki enflasyonu süratle tek haneli rakamlara, ardndan orta vadeli programmzdaki seviyelere çekmektir. Yeni dönem parametrelerimizin açklanmasyla hamdolsun piyasalarda olumlu yönde, gözle görülür hareketlenme balad. Ekonomi politikalarmz fiyat istikrar, finansal istikrar ve makro ekonomik istikrar olmak üzere 3 sac aya üzerinde ina ederek, inallah hedeflerimize ulatracaz. Yeni bir istikrar, büyüme ve istihdam odakl seferberlik balatyoruz.

Ana Sayfaya Git