Resti çekti!

Erdoğan'dan tepki: Önce karşısında ben dururum!

Haberler 27.05.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖNDER mam Hatipliler Dernei mezuniyet töreninde konuan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, mam Hatiplere kar balatlan karalama kampanyasna tepki göstererek, Yalan yanl iftiralarla mam Hatiplere olan ilgiyi gölgelemeye çalyor. Neden, niçin? Eitim öretimde özgürlüün önüne kimse geçemez. Bunlar köpürtenler kendileri baskc ve faist olduu için herkesi öyle zannediyorlar. Bizim zorlamayla, baskyla hele hele toplum ve siyaset mühendisiyle asla iimiz olmamtr, olmayacaktr. Örencilerin zorla mam Hatiplere kaydedildii gibi haberler yanltr, kastldr, çarptmadr. Önce karsnda ben dururum. dedi.

te o konumadan satr balar

Sizinle yeniden bulutuumuz için çok mutluyum. u gençlikle gurur duymamak mümkün mü? Yarabbi lütfün karsnda mahcubiyet duyuyorum. Habibinin akyla büyüyen bu nesli koru Yarabbi. Bu vatan sen koru Yarabbi. Sen bir ey dilediinde Ol dersin olur. Sen bir kulun için bir iyilik murad ettiyse buna kimse mani olamaz.Sen dualar kabul edensin. Bizi kapndan mahsun çevirme ya Rab!

SZLER ÜNVERSTE KAPILARIN çEVRDLER AMA SABRETTNZ

Bu davaya gönül vermi herkese teekkür ediyorum.Bugünlere kolay gelmedik. Sizleri, üniversitelerin kaplarndan çevirdiler. Fakat sabrettik, sabrettiniz. Unutmayn Sabreden kimse zafere ular. Atalarmz der ya, sabrn sonu selamettir. Bu sabrn sonunda hamdolsun, bütün okullar kapatlmt. 600 binden 60 bine indirilmiti. Fakat imdi devran deiti. imdi isteyen istedii okula gidiyor mu? Katsaylar kalkt m?

GENçLE çARI: SZDEN REKABET BEKLYORUM

Sizden baarl olmanz, ilimde irfanda rekabet istiyorum. Baarlarnz bizim iftihar vesilemiz olacaktr. Basklar ve mücadeleler sonunda bugünlere geldik. 4 çocuu mam Hatipten mezun olarak bir baba olarak, okullarn kapsnda bir anne ve baba olarak çok çile çektik. Hiçbir ey bize altn tepside sunulmad. Baardmz her ey önce Allahn yardmna ve verdiimiz samimi mücadele ile fedakkarlklara borçluyuz. Buralara adeta trnaklarmzla kazyarak geldik. mam hatipler kutlu mücadelenin en güzel meyvesidir.

ÖNCE KARISINDA BEN DURURUM

Yalan yanl iftiralarla mam Hatiplere olan ilgiyi gölgelemeye çalyor. Neden, niçin? Rekabetse rekabet olsun. Ba açk kzn da, ba örtülü kzn da hepsi üniversitede rekabet etsinler, yarsnlar. Eitim öretimde özgürlüün önüne kimse geçemez.Bunlar köpürtenler kendileri baskc ve faist olduu için herkesi öyle zannediyorlar. Bizim zorlamayla, baskyla hele hele toplum ve siyaset mühendisiyle asla iimiz olmamtr, olmayacaktr. Örencilerin zorla mam Hatiplere kaydedildii gibi haberler yanltr, kastldr, çarptmadr. Önce karsnda ben dururum.

28 UBAT AYIBINI BZ KALDIRDIK

Geçmite bu tür yollara bavuranlarn tersine hiçbir zaman bakalarna dayatma içinde olmadk. Milletimizin klna, kyafetine, ibadetine, merebine ve evlatlarnn hangi okula gideceklerine karmadk. Mesleki eitim sistemin tamamna uygulanan mam Hatiplilere uygulanan ayrmclk aybn unutmadk unutmayacaz. 28 ubatn aybn biz ortadan kaldrdk.

MAM HATPLER 15 TEMMUZ RUHUNUN TA KENDSDR

mam Hatipler 15 Temmuz ruhunun ta kendisidir. mam Hatipli demek, dinini, deerlerini, diyanetini en iyi ekilde örenen ve yaayan kiidir.mam Hatipli demek, ülkesine, vatanna, bayrana, ezanna ve bunlar temsil eden istikbal ve istiklal davasna öncülük eden ve talip eden bir gençliktir. Hakszlkla, hukuksuzlukla, iddetle meru olmayan hiçbir ite imam hatipli asla yan yana gelmez, gelemez. FETÖ gibi ihanet çeteleri, günümüzün Hahaileri bu kutlu çat altnda kendilerine istismar zemini bulamamlardr.

EVLATLARIM KATSAYI ZULMÜNDEN YURTDIINA GTT

Bizim tarih, kimya, matematik, fizik okuduumuzu bilmiyorlard. Bizim diplomamz üniversiteye almyorlard. Diyorlard ki, gidip liseden diploma alacaksnz. Ben mam Hatip lisesi diplomasyla üniversiteye girmedim kalktm Eyüp Lisesinin diplomasyla girdim. Halbuki ben lise derslerini mam Hatipte okumutum. Benim kendi evlatlarm Boaziçi Üniversitesine girecek puan ald halde katsay engeline takld. Ben de mecburen yurtdna eitime göndermek zorunda kaldm.

Ana Sayfaya Git