Rozetlerini taktılar!

Batman'ın HDP'li Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren ve Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye geçti. Eren ve Karabulut, hizmet için AK Parti'ye geçtiklerini söyledi.

Haberler 18.08.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

31 Mart yerel seçimlerinde HDPden Kozluk Belediye Bakan seçilen Ayhan Eren ile Bekirhan Belde Belediye Bakan Frat Karabulut, partilerinden istifa ederek, 13 Austosta Ankarada Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann da katld törenle AK Partiye geçti.

Eren ve Karabulut için Batman AK Parti il binasnda da bir tören düzenlendi. Ev sahipliini AK Parti l Bakan Akif Gürün yapt törene Kozluk Belediye Bakan Ayhan Eren, Bekirhan Belde Belediye Bakan Frat Karabulut, partililer ve yöneticiler katld.

HDPden 2 belediye bakannn AK Partiye geçiini deerlendiren il bakan Gür, Belediye bakanlarmz seçildikleri partiden istifa ederken ksa ve özdeyiiyle u ifadede bulunmulard. HDPnin bölgedeki siyaseti halkmza ters düüyor. HDPnin belediyecilii hizmet belediyecilii deildir. Belediye bakanlarmz kendi seçildikleri yörede halkna milletine daha iyi hizmet vermek için hizmetin adresi olan AK Partiyi tercih etmilerdir. Her geçen gün büyüyen partimiz, belediye bakanlarmzn katlmyla daha da güçlenmitir dedi

HALKIMIZA SIRTIMIZI DÖNMEDK

Kozluk Belediye Bakan Ayhan Eren srtn Kozluk halkna dönmediini belirterek, Bilindii gibi bir süreçti. Yerel seçimde aday olduk kazandk. Bu süreçte birlikte olduk. lk aday olduum dönemde, adaletli olacaz, hak hukuku göz önünde bulunduracaz dedik. Kozlukta halk arasnda aldm yüzde 90 oyla aday oldum. O parti beni aday gösterdikten sonra kiisel fikirlerimi açkladm. Yarn birileri tarafndan yönlendirilirse, bunu kabullenmeyeceimi kendilerine de söyledim. Bir iki ay içinde fikir ayrlna dütük ve istifam verdim. Ayhan Eren hiçbir zaman ne halkna ne de çevresine srtn dönmemitir. Sosyal medya üzerinden iki satr yazp da bize saldranlar, bu memleket için ne yapt. Bundan sonra AK Parti ile gerçek hizmetin ne olduunu insanlarmza göstereceiz ve hizmeti yapacaz. Cumhurbakanmzla, tüm bakanlarmzla ve parti yetkililerimizle hizmet sözü aldk diye konutu.

Bekirhan Belde Belediye Bakan Frat Karabulut ise, Biz burada halkmza ve partimize söz veriyoruz. Allahn izniyle beldemize hizmet edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git