Saadet Partili Karaduman: "Bu ülkede afet olan, kötü yönetimin kendisidir"

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, İstanbul'daki karla mücadeleye ilişkin değerlendirme yaparken, "Afet olan, karın ya da yağmurun yağması değil, bu ülkede afet olan, kötü yönetimin kendisidir." dedi.

Haberler 28.01.2022 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM - Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, stanbuldaki karla mücadeleye ilikin deerlendirme yaparken, Afet olan, karn ya da yamurun yamas deil, bu ülkede afet olan, kötü yönetimin kendisidir. dedi.

Karaduman, Mecliste düzenledii basn toplantsnda, Meteoroloji Genel Müdürlüünün günler öncesinden yapt uyarlara ramen merkezi hükümetin de yerel yönetimin de en ufak bir hazrlk yapmadn, önlem almadn belirterek, Her ne kadar kar ya her eyin üzerini örtse de bu ülkede yönetici olanlarn adeta maskelerini düürmü ve foyalarn ortaya çkarmtr. diye konutu.

Yamurun ve karn yamasnn bir afet deil, aksine bir bereket vesilesi olduunun altn çizen Karaduman, Afet olan, karn ya da yamurun yamas deil, bu ülkede afet olan, kötü yönetimin kendisidir. ifadelerini kulland.

Kimsenin kimseyi suçlamamas gerektiini dile getiren Karaduman, Merkezi yönetimlerden yerel yönetimlere kadar sorumluluunu yerine getirmeyen herkes, açkça söylüyorum ki; snfta kalmtr. dedi.

Elektrik ve doal gaz faturalarna iaret eden Karaduman, Bugün ortalama bir evin elektrik tüketiminin yaklak 200 kilowatt olduu herkes tarafndan bilinmektedir. Ancak 150 kilowatt ile bunu snrlandrmak ve 150 kilowattan sonra kullanlacak elektrik tüketimini çarpan etkisiyle hesaplamak adeta bir soygun düzenidir. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git