Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdi

"(Kamuda taşıt sayısının azaltılması tedbiri) İnşallah sözlerinde dururlar. Biz bunu yeni söylemiyoruz, 18 yıldır söylüyoruz ama bu yetmez"

Haberler 01.07.2021 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, Cumhurbakanlnn tasarruf tedbirleri genelgesindeki kamuda tat saysnn yüzde 20 azaltlmas tedbirine ilikin, nallah sözlerinde dururlar. Biz bunu yeni söylemiyoruz, 18 yldr söylüyoruz ama bu yetmez. dedi.

Karamollaolu, partisi genel merkezinde düzenledii basn toplantsnda, gündemi deerlendirdi.

Türkiyede her geçen gün adalet kurumu ve adalete olan güvenin biraz daha örselendiini savunan Karamollaolu, Mafya, siyaset ve medya üçgeninde ortaya atlan iddialar, hukuksuz ve karanlk iler, güç ve suç ortaklklar artk mide bulandrc bir hal almtr. Esas endie verici ve üzücü olan bu kadar kirli ortaklklarn ortaya saçlmas karsnda kimsenin klnn kprdamamasdr. Elbette yetkililerden bahsediyorum. Yönetim, adalet mekanizmas bunlarn üzerine gitmek zorundadr. diye konutu.

MAHKEMELERN ADALET ARAYII

Karamollaolu, Anayasa Mahkemesi Bakan Zühtü Arslann Mahkemelerin adalet arayna cevap veremedii yerde hukuk d araylarn ortaya çkmas kaçnlmazdr. açklamasn çok anlaml ve kymetli gördüünü dile getirdi.

Resmi Gazetede yaymlanan tasarruf tedbirleri genelgesinde yer alan kamuda tat saysnn azaltlmas konusunu deerlendiren Saadet Partisi lideri Karamollaolu, öyle konutu:

nallah sözlerinde dururlar. Biz bunu yeni söylemiyoruz, 18 yldr söylüyoruz ama bu yetmez. Bu söyledikleri, bunlarn bir eyin farkna vardklarnn iareti ama yüzde 20 azaltmayla bu bitmez. Siz gitmisiniz lüzumsuz olarak 1000 araba kiralamsnz, yüzde 20sini satacaksnz. 1000ini de sat, niye sadece yüzde 20? Yeni arsa alnmayacak, çok güzel bir ey. Mevcut aldnz arsalar da doru deerlendirmesini bilin.

Temel Karamollaolu, Antalya Elmaldaki iki kardein istismarna ilikin davayla ilgili de Adalet mekanizmasnn hele de çocuklarla ilgili meselelere yaklarken çok daha duyarl olmalar icap eder. deerlendirmesini yapt.

Ana Sayfaya Git