Saadet Partisi'nden İstanbul kararı

Saadet Partisi, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine Necdet Gökçınar'la katılma kararı aldı.

Haberler 15.05.2019 - 12:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi, 23 Haziranda yaplacak stanbul Büyükehir Belediye Bakanl seçimleri için kararn verdi.

Genel Bakan Temel Karamollaolu, seçimlerde Büyükehir Belediye Bakan aday Necdet Gökçnar ile devam etmeye karar verdiklerini açklad.

Karamollaolu yazl açklamasnda unlar kaydetti:

Yüksek Seçim Kurulunun hukuk kurallarn, kendi içtihatlarn ve teamülleri hiçe sayarak vermi olduu stanbul seçimlerini iptal ve yenileme kararyla ülkemiz yeni bir süreçle yeni bir tercihle kar karya braklmtr.

Saadet Partisi olarak bütün çabamz ve ümidimiz bu yeni sürecin Türkiyenin normallemesine vesile olmas, kutuplamann ortadan kalkmas ve toplumun her kesimini derinden etkileyen ekonomik ve sosyal skntlarn giderilmesi içindir.

VERDMZ KARAR TÜRKYENN ÖNÜNÜ AçMAYA YÖNELK

Artk bu seçimde stanbul 16 milyon deil 82 milyondur. stanbul Türkiyenin kalbidir ve stanbulun yorulmas Türkiyenin yorulmas demektir. Bu sorumlulukla verdiimiz karar Türkiyemizin önünü açmaya yöneliktir.

lgili kurullarmzla yaptmz geni istiareler, kamuoyu eilimleri ve ülke

gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükehir Belediye Bakan Adaymz Sayn Necdet Gökçnar ile devam etmeye karar vermi bulunmaktayz.

Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarnda bata adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandalarmz üslup ve davran olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz.

Necdet Gökçnar, 31 Marttaki yerel seçimde 103 bin 300 oy almt.

Ana Sayfaya Git