"Seçim beyannamemizde 146 büyük proje sunacağız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim beyannamelerinde 146 büyük projenin olacağını bildirdi.

Haberler 24.05.2018 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünal, yarn gerçekleecek AK Parti Aday Tantm Toplants öncesinde Ankara Arena Spor Salonunda hazrlklar sürerken açklamalarda bulundu ve basn mensuplarnn sorularn yantlad.

24 Haziran seçimlerine dönük hazrlklarn tüm hzyla devam ettiini belirten Ünal, seçim beyannamesi, seçim müzikleri ve sloganlar ile kampanya konseptinin tamamlandn ifade etti.

Ünal, yarn seçim beyannamesini açklamak ve milletvekili adaylarn tantmak için milletin huzuruna çkacaklarn dile getirerek yeni seçim müziklerinin de yarn tantlacan söyledi.

Milletvekili adaylarnn youn talebi üzerine kampanya konseptini akadaylar.com adresine yüklediklerini bildiren Ünal, adaylarn buradan seçim klavuzunu ve seçimin kurumsal kimliini indirebileceklerini anlatt.

- Cumhur ttifak mitingi

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Ünal, 26 Mays Cuma günü, milli mücadelenin sembol ehirlerinden Erzurumla mitinglerimize balyoruz. Erzurumla birlikte 30un üzerinde ilde miting yapmay planlyoruz. stanbul mitingimizi en sona brakacaz. Genel Bakanmz için planladmz iftar programlar var. Cumhurbakanmzn televizyon programlarn da planlam bulunuyoruz. bilgisini paylat.

Cumhur ttifak olarak MHP ile yürütecekleri seçim faaliyetlerinin olacana iaret eden Ünal, kampanya sürecini de Milli Mutabakat Komisyonu üzerinden karlkl istiarelerle sürdüreceklerini açklad. Ünal, stanbul ya da baka bir mitingimizi Cumhur ttifak mitingi olarak planlamay düünüyoruz. Bu konuyu Cumhur ttifaknn dier ortaklaryla deerlendireceiz. dedi.

- Ana konseptimizi de vakit Türkiye vakti olarak belirledik

AK Parti Aday Tantm Toplantsnn yarn saat 14.00te yaplacan açklayan Ünal, öyle devam etti:

çok farkl bir beyanname göreceksiniz. Bu seçimin en büyük vaadi yeni yönetim modeli. Sistem deiikliiyle biz 24 Hazirana gidiyoruz. 2007de milletimizin Cumhurbakann ben seçeceim kararyla birlikte, 2014te ilk kez halkmz kendi cumhurbakann seçti. imdi de cumhurbakanl hükümet modeline geçiyoruz. Daha esnek, daha hzl, keskin kuvvetler ayrlna, güçlü meclis, güçlü hükümet esasna dayal, yargnn tarafsz ve bamszlnn daha pekitirildii bir Türkiyeye 25 Haziranda uyanacaz. Bu süreçte biz yeni seçim beyannamemizi, yeni hükümet modelinin her alanda hangi deiiklikleri getiriyor öncelikli olarak bunu anlattk. Ama burada kymetli olan bir ey daha var, bugün bütün dünyada konuulan bir belirsizlik ve bütün dünyada bugün yeni bir toplum biçiminin yeni iliki biçimlerinin üretimde ortaya çkan yeni niteliksel deiimlerin ortaya çkard önümüzdeki 10-15 yl içerisinde bütün dünyann bekledii tpk yüzyl önce yeni snflarn, yeni toplum biçimlerinin ortaya çkmas gibi imdi önümüzdeki 10 ylda da yeni bir toplum biçimi, yeni bir dijital dönüüm çana giriyoruz.

AK Partinin bu yeni toplum, yeni sanayi biçimine, yeni dijital dönüüme dönük bir seçim beyannamesi hazrladn dile getiren Ünal, Önümüzdeki 10 ylda dünyann bekledii bütün bu belirsizlie net öngörüler, projeler ve önlemler getirdi. 16 yldan beri AK Parti çok ey yapt. imdi, yeni bir balangçla Yine yaparsa AK Parti yapar diyerek yolumuza devam edeceiz. Ana konseptimizi de vakit Türkiye vakti olarak belirledik. rade, erdem, cesaretle vakit Türkiye vakti. Birlik, bereket, bollukla vakit Türkiye vakti. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye. Yaparsa yine AK Parti yapar. diye konutu.

- BBPden adaylar da toplantya katlacak

Eitimden sala, ulamdan d politikaya her alanda yarn güçlü bir seçim beyannamesi açklayacaklarn dile getiren Ünal, Seçim beyannamemizde 146 büyük proje sunacaz. dedi.

BBPden muvafakat alarak AK Parti listesinde aday gösterilen isimlerin de yarn aday tantm toplantsna katlacaklarn belirten Ünal, MHPden de bir temsilcinin toplantda olacan bildirdi.

Ünal, 146 büyük projeyi devam eden ve planlanan projeler eklinde tasnif ettiklerini kaydetti.

- 3 ayr kategoride seçim müzii

Ünal, 3 ayr kategoride seçim müziklerinin hazrlandn kaydederek Cumhurbakan adaymz, Genel Bakanmz Recep Tayyip Erdoann liderlii çerçevesinde hazrlanan müziklerimiz var. Mesela geçmite Dombra bunun en güzel örneiydi. imdi yine Arslanbek çok güzel bir parça hazrlad. Yarn inallah onu dinleyeceiz. Türkiyenin birlii, beraberlii ve Cumhurbakanmzn tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet mottosu altnda oluturduu birlik beraberlik vurgusuna dönük müziklerimiz var. AK Partiye dönük müziklerimiz var. eklinde konutu.

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Ünal, seçim müzikleri arasnda geçmite olduu gibi Arapça ve Kürtçe müziklerin de yer alacan bildirdi.

Ana Sayfaya Git