Silvan'a AK Parti çıkarması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın ve partililer Silvan ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Haberler 09.06.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn ve beraberindeki partililer Silvan ilçesinde merkez ve köyleri gezerek, vatandalarla bulutu.

Aydn beraberinde AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Hani Belediye Bakan brahim Lale, l Bakan yardmclar, l Yönetim Kurulu üyeleri, 17 ilçe Bakan, l ve lçe Kadn Kollar bakanlar, l ve lçe Gençlik Kollar ve tekilat mensuplar ile Silvanda 21 ayr noktada ziyaretler gerçekletirdi.

Gün boyu devam eden programlarda Silvan ilçesinde bulunan vatandalarn sorun ve talepleri dinlendi, istiarelerde bulunuldu.

TEKLAT LE SAHADAYIZ

Aydn, yapt açklamada, il tekilat ile saha çalmalarna hz verdiklerini söyledi.

Tekilat olarak 2023 seçimlerine güçlü ekilde hazrlandklarn dile getiren Aydn, Milletimizin her bir ferdinin derdini dinlemek ve çözüm üretme gayreti içinde olmak görevimiz. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kymetli hemehrilerimizle aramzdaki gönül bamz güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceiz. Hizmette snr tanmayan AK Partinin daha güzel hizmetleri de yerine getireceinden hiç üphemiz yok. Tüm l ve lçe tekilatlarmzla samimiyet ve gayret diyerek çktmz bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde çalmaya devam edeceiz. diye konutu.

Ziyarette vatandalar AK Partililere yakn ilgi gösterdi.

Ana Sayfaya Git