Siyasi liderlerin bayram trafiği! Kim nerde olacak?

Türkiye Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da, Meclis Başkanı Şentop memleketi Tekirdağ'da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Ankara'da olacak.

Haberler 23.05.2020 - 03:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve TBMM Bakan Mustafa entop Ramazan Bayramn stanbulda, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu ve MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli ise Ankarada geçirecek.

Türkiye, Ramazan Bayramn karlamaya hazrlanrken Cumhurbakan Erdoan, TBMM Bakan entop ve siyasi parti genel bakanlarnn bayram programlar belli oldu.

Türkiye genelinde Kovid-19 salgn nedeniyle sokaa çkma kstlamasnn uygulanaca Ramazan Bayramnda Cumhurbakan Erdoan, stanbulda olacak. Erdoan, bayram ailesiyle geçirecek.

KM NERDE OLACAK?

TBMM Bakan Mustafa entop, Ramazan Bayramnda memleketi Tekirdada, Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay Ankarada olacak.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun bayram Ankarada ailesiyle geçirmesi bekleniyor.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçelinin de bayramda Ankarada olaca belirtildi.

Y Parti Genel Bakan Meral Akener ise bayram ailesiyle stanbulda karlayacak.

HDP E Genel Bakanlar Pervin Buldan stanbulda, Mithat Sancar ise Ankarada olacak.

DER LDERLER NERDE?

BBP Genel Bakan Mustafa Destici, arife günü Muhsin Yazcolunun kabrini ziyaret edecek, bayram ise Eskiehirde ailesiyle geçirecek.

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu bayram Ankaradaki evinde karlayacak. Karamollaolunun bayramn ilk günü siyasi parti liderlerini telefonla arayarak bayramlaaca belirtildi.

Demokrat Parti Genel Bakan Gültekin Uysal, Ramazan Bayramnda memleketi Afyonkarahisarda olacak, partililerle video konferans yöntemiyle bayramlaacak.

DSP Genel Bakan Önder Aksakal memleketi Aydnda, Yeniden Refah Partisi Genel Bakan Fatih Erbakan ve Vatan Partisi Genel Bakan Dou Perinçek de stanbulda bayram aileleriyle geçirecek.

Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolunun stanbulda, Deva Partisi Genel Bakan Ali Babacan ise Ankarada bayram karlamas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git