"Son nefesimize kadar yanındayız"

ABD'nin New York kentinde reklam panolarına "Stop Erdogan" (Erdoğan'ı durdurun) afişi asılmasına sert tepki gösteren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’da belediye hizmet binalarına “Erdoğan’ı seviyoruz” afişi astı.

Haberler 09.03.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABDnin New York kentinde reklam panolarna Stop Erdogan (Erdoan durdurun) afii aslmasna sert tepki gösteren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakrda belediye hizmet binalarna Erdoan seviyoruz afii ast.

ABDnin New York kentinde reklam panolarna Stop Erdogan (Erdoan durdurun) afii aslmasna sert tepki gösteren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin hizmet binalarna Love Erdoan (Erdoan Seviyoruz ) afileri aarak bir grup FETÖcü tarafndan yapld ifade edilen provokasyona Diyarbakrdan anlaml cevap verdi. Bakan Beyolu, son nefeslerine kadar Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yannda olduklarn iç ve d ihanet odaklarnn asla baarl olamayacan söyledi. Beyolu, Bu ihanet odaklarnn tek derdi, onlarn kirli emel ve ittifaklarna kar mazlumlarn yannda yer alarak dik duru sergileyen liderimiz sayn Recep Tayyip Erdoan saf d brakp Türkiyemizi çökertmektir. Ama bouna hevesleniyorlar. Aziz milletimiz ve bizler her eyin farkndayz. Onlar saldrdkça bizler daha çok kenetleneceiz dedi.

Ana Sayfaya Git