Soylu Hakkâri’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de ziyaretlerde bulundu

Haberler 11.09.2021 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, rnakdaki incelemelerinin ardndan geldii Hakkaride çeitli ziyaretlerde bulundu.

Bakan Soylu, Ulu Camide cuma namaz kldktan sonra kent merkezinde esnaf ziyaret ederek, vatandalarla sohbet etti.

Belediyenin ek binasna geçen Soylu, burada Perihan Babat ve enol Oral çiftinin Vali ve Belediye Bakan Vekili dris Akbyk tarafndan kylan nikahnn ahitliini yapt.

NKAHA KATILDI

Soylu, ömür boyu mutluluklar diledii çifte, birbirlerini sevmeleri ancak anne ve babalarn daha çok sevmeleri öüdünde bulundu.

Evlilik cüzdann geline teslim eden Soylu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann evlilik tavsiyesini hatrlatarak, çiftin, milletine ve ülkesine hayrl evlatlar sahibi olmasn diledi.

Soyluya Jandarma Genel Komutan Yardmcs Orgeneral Ali çardakç, ller daresi Genel Müdürü Hüseyin Kürat Krbyk, l Emniyet Müdürü Salavat Mete Pnar, AK Parti l Bakan Abdulmuttalip Özbek, ilçe ve belde belediye bakanlar da elik etti.

SINIR DUVARLARI

Bakan Soylu, il merkezindeki ziyaretlerinin ardndan beraberindeki Jandarma Genel Komutan Yardmcs Orgeneral Ali çardakç ve ller daresi Genel Müdürü Hüseyin Kürat Krbyk, Vali ve Belediye Bakan Vekili dris Akbyk ile Yüksekova ilçesinin ran snrnda bulunan 2 bin 250 rakml Aaçl Ana Üs Bölgesine geldi.

Yüksekova-ran snrnda ina edilen modüler güvenlik duvar çalmalarn havadan inceleyen Soylu, çalmalarla ilgili Yüksekova Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Osman Doramac ve askeri yetkililerden bilgi ald.

Üs bölgesindeki askerlerle sohbet eden, fotoraf çektiren Bakan Soylu, buradaki temaslarnn ardndan bölgeden ayrld.

Ana Sayfaya Git