Soylu’dan dört soru: Ses ver Kılıçdaroğlu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, iktidara sığınmacılarla ilgili sorularını yinelemesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da CHP liderine "Ses ver Kılıçdaroğlu" diyerek dört soru yöneltti.

Haberler 20.04.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakan Kemal Klçdarolu, snmaclara yönelik sorularn yineleyerek, sosyal medyadan bir paylamda bulundu. ktidara yönelik, Saray ve ürekasndan yantlar hl bekliyorum ifadelerini kullanan Klçdarolu, Söyledim yine söyleyeyim, iktidarmzda bu sorun en geç 2 yl içerisinde çözülecek. Milletimiz rkç deildir, olmayacaktr da dedi.

CHP lideri, sosyal medya hesabndan yapt paylamda Bu konu, sakin ve makul ekilde kesin çözüme ulatracamz bir meseledir sözlerine yer vermiti.

BLEREK NEDEN ZN VERYORSUNUZ

Klçdarolu, paylamnda yer alan videoda ise Ya cevap ver ya hesap ver diyerek, u sorular sormutu:

🔸 Snmaclarn gerçek kimlik bilgilerini ispatlamalarn talep ettiniz mi?

🔸 Neden vatandalk datyorsunuz, neye hazrlanyorsunuz?

🔸 Vatandalk verirken güvenlik soruturmas yapyor musunuz?

🔸Snrlarmzdan kaçak geçileri bilerek neden izin veriyorsunuz?

SOYLUDAN DÖRT SORU

çileri Bakan Süleyman Soylu, Twitter hesabndan Ses ver Klçdarolu ifadeleriyle bir paylam yapt. Soylu, mesajnda CHP lideri Klçdaroluna dört soru sordu.

Soylunun, Klçdaroluna yönelttii sorular u ekilde:

🔸 Abisi terörist olan ortan HDP Milletvekili Musa Pirolunun; Türk polisine hakaretine tepkin olacak m?

🔸 ABD Merkez Kuvvetler Komutannn göreve gelir gelmek YPG terör örgütü eleba Ferhat Abdi ahin ile görümesi hakknda, ortaklardan onay almadan herhangi bir görü beyan edecek misin?

🔸 Altl masa sonras imzalanan mutabakat metnini; partindeki eski bir büyükelçi ile AB ülkelerinden bir büyükelçiye düzelttirmek için gönderdin mi? Ortaklarnn bundan haberi var m?

🔸 15 Temmuz öncesi, FETÖ elebann talimatlarn muayenehanede alp parti genel merkezinden telefonu açtn m?

Ana Sayfaya Git