Startı Erzurum'dan verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçim startını Erzurum'dan verdi. Erdoğan, "Rusya'dan aldığımız doğalgazda yüzde 10.25 indirimde mutabakata vardık. Ülkemize 1 milyar dolar ödeme yapılacak" dedi. Vatandaşlara döviz ve altınlarını Türk lirasına çevirmesi çağrısında bulunan Erdoğan, "Yastığının altında doları, Euro'su olan kardeşlerim gidin paranızı yerli paraya yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız. 28 gün sonra ülkemizin kaderi değişecek" diye konuştu. Almanya'nın HDP'ye miting izni verilmesini eleştiren Erdoğan şunları söyledi: "Avrupa'da PKK terör örgütünün, PYD'nin, YPG'nin ön kuvveti durumunda olan HDP'ye meydanlar miting yapma müsadesi veren yönetimler, AK Parti'ye müsaade etmiyorlar. Neden, ne kadar engellersek, o kadar iyi diyorlar. İsteseniz de, istemeseniz de, Bosna Hersek size yetti. Dadaşlar size yeter."

Haberler 27.05.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, Erzurum stasyon Meydannda düzenlenen mitingde konutu. Erdoann konumas özetle öyle: Dedik mitingimize nereden balayalm, bundan önce olduu gibi Erzurumdan balatalm. Buradan kardelerime sevgilerimi, sayglarm yolluyorum. Dadalar sizin Allahnza kurban. Tanklarla, tüfeklerle milletimin üzerine gelene 15 Temmuzda milletimiz gereini yapt. imdi, 24 Hazirana güzel bir balangç yapmak istiyoruz. Güçlü Meclis için hazr myz? Cumhur ttifak, AK Parti ve ahsm desteklemeye hazr myz?

AVRUPAYA SERT SÖZLER

Avrupada PKK terör örgütünün, PYDnin, YPGnin ön kuvveti durumunda olan HDPye meydanlar miting yapma müsadesi veren yönetimler, AK Partiye müsaade etmiyorlar. Neden, ne kadar engellersek, o kadar iyi diyorlar. steseniz de, istemeseniz de, Bosna Hersek size yetti. Dadalar size yeter. Vakit birlik vakti. Unutmayn yaparsa yine AK Parti yapar. nallah sizlerin destei ile irade, erdem ve cesaret ile Türkiye ahlanacak. Hiç endieniz olmasn. Erzurum, bizim Anadoludaki güzel balangcmzn anahtardr.

AMA TUTUNAMADILAR

Kazm Karabekir Paann salad sukunet burada hala sürüyor. Bir ara teröristler Erzuruma musallat olmak istedi, ama tutunamadlar. Dadan olduu yerde hiç terörist olabilir mi? 24 Haziran öncesi buna çok dikkat edelim. Dadalar, 24 Haziranda 6da 6 yapmaya hazr myz? Gece gündüz, durmak yok, yola devam. Kardelerim, askerimiz,jandarmamz, polisimiz, güvenlik korucumuz ile teröristlere dalar, ovalar dar ediyoruz. Cudide, Gabarda Bestler-Derelerde biz varz. nlerine girdik, inlerine. Onlar kaçyor biz kovalyoruz. Afrinde etkisiz hale getirilen terörist says 4 bin 475 oldu. Kuzey Irakta etkisiz hale getirilen 414 oldu. Bunu biden siz istiyorsunuz, ehidimizin kan yerde kalmasn diyorsunuz.

GÜVENLK KORUCU ÜCRETLERNE ZAM

imdi güvenlik korucularmzn ücretlerinde 135 liralk daha iyiletirme yapyoruz. Bu sabah evden çkarken torunuma dedim ki: Eymen RABAy göster dedim. Bak evde Eymen hazr. Sizde hazr msnz? Tüm Bat duysun. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.

O BSKLETE BNMEYE DEVAM ETSN

çkm bir tanesi diyor ki ben araba üretmem. Benim için de diyor ki 20 yl geriden takip ediyor diyor. O bisiklete binmeye devam etsin. Kardelerim öbürü de kalkm ben Kanal istanbulu yaptrmayacam diyor. Siz zaten 24 Haziranda benim aziz milletim kime yürü diyeceini biliyor. Yatrm yapmadan istihdam olur mu? Muasr medeniyetler üzerine çkmak olur mu?

RUSYADAN ALINAN DOALGAZDA NDRM

Bir müjdeyi daha paylamak istiyorum. Uzun müzakereler sonunda Rusya ile bu ülkeden aldmz doalgazda yüzde 10.25 fiyat indirimi konusunda mutabakata vardk. 2 ylda aldmz doalgaz için ülkemize indirim fark olarak 1 milyar dolar ödeme yaplacak.

BU USTALIK DR

Bu i ustalk iidir. Biz çrakl belediye bakanlnda yaadk, kalfal babakanlkta yaadk, ondan sonra ustalk dönemi balad. Cumhurbakanl sürecinde de bunu yaadk, devam ediyoruz. Bizi bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksnz.

SEçM KAZANACAKLARINI SANIYOR

Ana muhalefetin aday çkm yerli otomobilden Kanal stanbula kadar ne kadar proje varsa hepsini iptal edeceim diyor. Dikkat ediniz Türkiye için hiçbir ey vaad etmedikleri gibi yaplacak ileri engelleyerek seçim kazanacaklarn sanyor. 2023e kadar Türkiyeyi iki kat daha büyütmeyi hedefliyoruz. Bunlar cami bulsa cami fabrika bulsa fabrika ykar. Enkaz vaat edenlere cevabmz yatrmlarmzla vermeye devam edeceiz.

DOLARINIZI AVRONUZU TÜRK LRASINA çEVRN

Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezide olduu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Bouna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksnz. Yastnn altnda dolar, Eurosu olan kardelerim gidin paranz yerli paraya yatrn. Bu oyunu hep beraber bozacaz. 28 gün sonra ülkemizin kaderi deiecek.

BU OYUNLARI BOZMAYA DA DEVAM EDECEZ

Parti için verdikleri mücadeleyi Türkiyenin gelecei için vermiyorlar. Siyaset mühendislii hesaplarna öyle dalmlar ki pusulay iyice ardlar. Bir bakyorsunuz 15 milletvekilini paketleyip baka partiye postalyorlar. Tayyip Erdoan Cumhurbakan yapan kim? ayet Erdoan oradan inecekse bunu yapacak olan da millet. Bu oyunlar daima milletimizle bozduk, bozmaya da devam edeceiz.

çOK KISA SÜREDE KUR BALONU SÜRECEK

7,4 büyüme oranyla dünyann bir numaras olduk. Biz Georgeun Sorosun deil, Allahn kuluyuz. Biz içimizdeki alçaklar temizleyip daha da güçlenerek yolumuza devam edeceiz. Frat Kalkan ile Zeytin Dal ile terör zincirini paramparça ettik, etmeye de devam edeceiz. Açkladmz her müjdenin kayna hazr. Dövizdeki oyunlar da ksa sürede boa çkaracaz. ey finans sektörü, yatrmcmza bu tür manipülasyonlar yaparsanz bedelini ar ödersiniz. Yerli ve milli olmak demek paramza sahip çkmak demektir. Milletinden ricam paranza sahip çkn. Paralarn dolara Euroya yatrmayn. çok ksa sürede kur balonunu söndüreceiz.

Ana Sayfaya Git