Sürpriz ziyarette neler yaşandı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Bekir ve İmran Dikmen ailesine konuk oldu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar sonrasında kahveler içilirken uzun sohbetler gerçekleştirildi.

Haberler 06.05.2021 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan önceki gün iftar için Ankarann Aya ilçesinde çiftçilik yapan Bekir Dikmen ve ailesinin evine konuk oldu. Cumhurbakan Erdoan, Tarm ve Orman Bakan Bekir Pakdemirli ile beraber iftarn Dikmen Ailesinin evinde açt. ftar sofrasnda sohbet eden Cumhurbakan Erdoan ailenin tüm üyeleriyle birer birer ilgilendi.

çOK MEMNUNUZ

Bekir Dikmen çok heyecanlandk. Evimizin önüne arabasyla geldiinde öyle bir heyecan vard ki. Sonras çok scak bir ortama dönütü. Aileden biri gibi olduunu hissettik. ftarmz açtk, sohbet ettik. Bize hayatmzn nasl gittiini sordu, çok memnununuz dedik. ikayetiniz var m dedi çok memnununuz dedik. Hayvancla verilen desteklerden çok memnunuz dedik. Yemlere zam geliyor Bundan memnun deiliz dedik. ftardan sonra namazmz kldk, Cumhurbakanmz imam oldu biz de cemaat olduk açklamasnda bulundu.

KAHVE DETAYI

Bekir Dikmenin ei mran Dikmen ise çok heyecanlandk, gelip selamlatktan sonra heyecan kalmad bizde. çocuklarmzla tek tek ilgilendi. Eitim durumlaryla ilgilendi. çocuklarmn olup olmadyla, gelinimle, olumla hepsiyle ilgilendi. Bizimle ilgilendi. Kendi annesinden bahsederek annelere yaplmas gereken saygdan bahsetti. Namazdan sonra içeri geçtik. Hanginiz güzel kahve yapar dedi. Gelinim güzel yapar dedim. Bizden biriydi. 1-1.5 saat kald, zaman çok çabuk geçti. Torunlarla ilgilendi, hediyelere bodu. Arabalar, tablet, bisiklet getirmiti. Tarm Bakanmz ve Cumhurbakanmza teekkür ediyoruz. çok memnun olduk, keke tekrar gelse dedi.

Ana Sayfaya Git