TBMM Başkanı İsmail Kahraman cenazeye katıldı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Bitlis Ahlat'ta eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'nin vefat eden eşi Sayime Ergezen'in cenaze törenine katıldı

Haberler 29.05.2016 - 03:33 Son Güncelleme : 29.05.2016 - 03:33

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Bitlisin Ahlat İlçesinde, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezennin vefat eden eşi Sayime Ergezenin cenaze törenine katıldı, şehit uzman çavuş Murat Sarıgülün ailesine taziyede bulundu.

İsmail Kahraman, Samiye Ergezenin cenaze törenine katılmak için bugün Vandan helikopterle Ahlat İlçe Jandarma Komutanlığına geldi. Buradan İkikubbe Mahallesine geçen Kahraman, 24 Mayısta Vanın çaldıran İlçesinde PKKlı teröristlerin şehit ettiği 6 askerden jandarma uzman çavuş Murat Sarıgülün taziye evine giderek, yakınlarına başsağlığı diledi. Kahraman yaptığı konuşmada, Başımız sağ olsun. Cenab-ı Hakkın katında şehitliğin mertebesini biliyorsunuz. Her gün şehitlerimiz oluyor. Ama inşallah üstesinden geliniyor. Huzurlu, inanmış, geleceği güçlü, sonu aydınlık ve açık bir Türkiyede olacağız. Canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin dedi.

İsmail Kahraman ikindi üzeri İkikubbe Camiinde eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezenin vefat eden eşi Sayime Ergezenin cenaze törenine katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ergezenin cenazesi, vasiyet ettiği üzere Karaağaç Mezarlığındaki babasının mezarının yanına defnedildi. Defin işleminden sonra yapılan duaların ardından Zeki Ergezene ve yakınlarına başsağlığı dileyen İsmail Kahraman, helikopterle Vana geldi. Vanda Valilik ve Birlik Vakfı Van şubesini ziyaret eden Kahraman, daha sonra uçakla Vandan ayrıldı.

Ana Sayfaya Git