TBMM Başkanı Kahraman Mardin'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, "Lokomotif bir ülkeyiz, güçlü ve büyük devletiz. Gönül coğrafyamız çok geniş. Hudutlarımız 800 bin kilometre olarak gözükse de biz çok büyük coğrafyaya karşı mesuliyeti olan bir devletiz." dedi.

Haberler 29.01.2018 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baz temaslarda bulunmak üzere Mardinde bulunan TBMM Bakan Kahraman, TBMM çileri Komisyonu Bakan Celalettin Güvenç, TBMM dare Amiri ve AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez çankr, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Rektörü ve Birlik Vakf Mardin ubesi Bakan Prof. Dr. Ahmet Arakça ile bir otelde kentteki sivil toplum kurulular ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Kahraman, basna kapal gerçekletirilen toplantnn ardndan Birlik Vakf Mardin ubesinin açln gerçekletirdi.

Açln ardndan gazetecilere açklama yapan Kahraman, özellikle son dönemde birlik ve beraberliin önemine deinerek, Türkiyedeki STKlarn milli ve manevi meselelerde omuz omuza çalmas gerektiini kaydetti.

Türkiyenin bölgesinde lokomotif bir ülke olduunu vurgulayan Kahraman, unlar kaydetti:

LOKOMOTF ÜLKEYZ

Lokomotif bir ülkeyiz, güçlü ve büyük devletiz. Gönül corafyamz çok geni. Hudutlarmz 800 bin kilometre olarak gözükse de biz çok büyük corafyaya kar mesuliyeti olan bir devletiz. Bu mesuliyetin icabn da yerine getiriyoruz Elhamdülillah.

Konumalarn ardndan TBMM Bakan Kahraman, Mardin Üniversitesi Rektörü ve Birlik Vakf Bakan Prof. Dr. Arkaçaya plaket verdi, Prof. Dr. Arakça da Kahramana altn kaplama tabak hediye etti.

Kzltepe Fratspor Kulübü üyeleri de Kahramana üzerinde kendi ismi yazl forma hediye etti.

Kahraman ve beraberindeki heyet, daha sonra tarihi Kasmiye Medresesini gezdi.

Daha sonra çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesinin Gençlik Merkezini ziyaret eden Kahraman, burada piyano çald ve gençlerle sohbet etti.

Kahraman, Belediye Bakan Vekili Vali Mustafa Yamana yapt hizmetlerden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git