TBMM'de bu hafta

Meclis, down sendromlu ve otistik bireylerin sorunları, nadir görülen hastalıklar ile tıbbi aromatik bitki çeşitliliğinin korunmasına ilişkin araştırma komisyonu raporlarını ele alacak

Haberler 22.02.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meclis, down sendromlu ve otistik bireylerin sorunlar, nadir görülen hastalklar ile tbbi aromatik bitki çeitliliinin korunmasna ilikin aratrma komisyonu raporlar ile uluslararas anlamalarn uygun bulunduuna dair kanun tekliflerini ele alacak.

TBMM Genel Kurulu, 23 ubat Sal günü toplanarak, aratrma komisyonlarnn raporlarnn görümelerine devam edecek.

Down sendromu, otizm ve dier geliim bozukluklar, ALS, SMA, DMD, MS hastalklar ile tbbi ve aromatik bitki çeitliliinin korunmas konusunda Meclis aratrma komisyonlarnn hazrlad raporlar, Genel Kurul gündeminde yer alyor.

Ayrca baz uluslararas anlamalarn uygun bulunduuna dair kanun teklifleri de Genel Kurulda müzakere edilecek. Kiisel Verileri Koruma Kuruluna üye seçimi yaplacak.

GRUP TOPLANTISI

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, 24 ubat çaramba günü AK Parti TBMM Grup Toplantsnda milletvekillerine hitap edecek.

KT Komisyonu, denetimlerini bu haftada da sürdürecek. Komisyonun bu haftaki gündeminde, Türkiye Elektrik Datm A. Genel Müdürlüü, Türkiye Elektrik letim A. Genel Müdürlüünün sunumlar yer alacak.

Dilekçe Komisyonu ile nsan Haklarn nceleme Karma Komisyonu, 24 ubat çaramba günü toplanarak, kamu denetçilerinin 2020 yllk raporu kapsamnda kendi faaliyet alanlar ile ilgili sunumlarn dinleyecek.

nsan Haklarn nceleme Komisyonu kapsamndaki çocuk Haklar Alt Komisyonunun perembe günkü toplantsnda, çocuk içilii ile alakal kolluk kuvvetlerinin ve yerel yönetimlerin yapt çalmalar görüülecek.

Ana Sayfaya Git