TBMM'den 'bilgisayar' açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Twitter hesabından TBMM'de kendisi dahil 600 milletvekilinin bilgisayarlarının değiştirildiğini ileri sürdü. TBMM Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada ise, "Bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir" denildi.

Haberler 25.12.2021 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zafer Partisi Genel Bakan ve stanbul Milletvekili Ümit Özda, Twitter hesabndan TBMMde kendisi dhil 600 milletvekilinin bilgisayarlarnn deitirildiini ileri sürdü. TBMM Genel Sekreterliinden yaplan açklamada ise, Bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarnn deitirilmesi söz konusu deildir denildi.

Zafer Partisi Genel Bakan ve stanbul Milletvekili Ümit Özda, Twitter hesabndan yapt açklamada, Bu sabah TBMMde basn toplants için odama geldim. Bilgisayarm deitirilmi. 600 vekilin bilgisayar deitirilmi. nsanlar aç iken bu çok ayp bir harcama. Halka porsiyon küçült derken bu yaplmaz ifadelerini kulland. Özda, masasna kurulan yeni bilgisayarn da fotorafn paylat.

TBMM: TALEB ÜZERNE DETRLMTR

TBMM Genel Sekreterlii, Özdan paylamna ilikin yazl açklama yapt. Açklamada, Sayn milletvekillerimizin bilgisayarlar, resen deil, sadece ve sadece talepleri halinde deitirilmektedir. Nitekim, Sayn Ümit Özdan bilgisayar da kendisinin 20 Aralk 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine deitirilmitir. Paylamda bahsi geçtii ekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarnn deitirilmesi söz konusu deildir denildi.

Ana Sayfaya Git