Tecavüzcü CHP’li ihraç edildi!

Bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakim karşısına çıkan CHP Maltepe ilçe yönetim kurulu üyesi Umut K, tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise U.K’nin partiden atıldığını ve parti örgütü olarak mağdurun yanında olduklarını duyurdu.

Haberler 01.12.2020 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Maltepe lçe Yönetim Kurulu Üyesi Umut K. bir kafede 23 yandaki Z.Y. adl kadna cinsel saldrda bulunduu suçlamasyla çkarld mahkeme tarafndan tutukland.

Anadolu Adliyesinde Cumhuriyet Savclna bavuran Z.Y. adl kadn, vermi olduu ifadesinde Umut K. adl kii ile 3 ay önce tantklarn belirtti. Z.Y, Umut Knin kendisini geçen hafta bir kafeye davet ettiini ve o davete bir arkadayla geldiini söyledi. Z.Y, dier kiinin bir iinin çktn belirterek kafeden ayrlmas üzerine mekanda Umut K. ile ikisinin kaldn belirtti.

Z.Y, kafede otururken Umut Knin kendisine istismarda bulunmaya çaltn, bunun üzerine onun kafasna bardakla vurduunu söyledi. Umut Knin kendisini darp ederek, kafenin tuvaletine sürüklediini ve elbiselerini yrtarak cinsel saldrda bulunduunu iddia eden Z.Y, mekandan kurtulduktan sonra savcla gelerek ikayetçi olduunu ifade etti.

KAFTANCIOLUNDAN AçIKLAMA

CHP stanbul l Bakan Canan Kaftancolu, olayn doru olduunu aktararak U.Knin partiden atldn ve parti örgütü olarak madurun yannda olduklarn duyurdu.

Daha ifadesini vermeden U.Knin partiyle ilikisini kestiklerini belirten Kaftancolu, Bu konuda tavrmz çok net. Gereini yaptk. Madurun da sonuna kadar yanndayz. Davay il ve ilçe örgütümüzle birlikte takip edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git