Terör dışındaki görüşe açığız!

Erdoğan: AK Parti'de, terör ve şiddetle arasına mesafe koyan herkese, her görüşe yer vardır.

Haberler 01.11.2019 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tayyip Erdoan Türkiyenin bekasnn garantisi AK Parti ve Cumhur ttifakdr. Biz ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olacaktr. AK Parti kalesinde ve Cumhur ttifak bünyesinde gedik açma çabalarnn gerisinde bu hakikat vardr

- nallah 7nci büyük kongre sürecimiz metal yorgunluunun son izlerini de sildiimiz, yenilenmi, tazelenmi bir ekilde tekrar yola revan olduumuz farkl bir dönemin balangc olacaktr

- Hiç kimseyi dlamadan, krmadan, dökmeden, hatta varsa krk kalpleri tamir ederek çalmalarmz sürdüreceiz

- Partimize gönül vermi, emek vermi, eskilerin dedii gibi tekilatn tozunu yutmu tüm yol arkadalarmzla irtibatmz güçlendireceiz

Türkiye Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, Türkiyenin bekasnn garantisi AK Parti ve Cumhur ttifakdr. Biz ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olacaktr. dedi.

Cumhurbakan Erdoan, AK Parti Genel Merkezinde AK Partili büyükehir ve il belediye bakanlar ile bir araya geldi.

Basna kapal gerçekleen toplantda konuan Erdoan, yerelde baar salayamayanlarn devlet iradesinde de varlk gösteremeyeceklerini belirtti.

Erdoan, kendilerinin önce mahalli idarelerde millete rütünü ispat ettiklerini ve daha sonra ülke yönetimine talip bir hareket olduklarn, 1994ten itibaren Türkiyede belediyecilik çalmalarnda yeni bir dönemi balattklarn, ideolojik istismar belediyecilii yerine hizmet ve eser siyasetini merkeze alan farkl bir belediyecilik tasavvurunu Türkiyeye kazandrdklarn ifade etti.

Sadece oy aldklar semtlere deil, yönettikleri ehrin tüm sakinlerine hizmet götürmeyi kendilerine prensip edindiklerini anlatan Erdoan, Göreve geldiimizde çöpleri dahi toplanamayan, havas kirlilikten solunamayan, yollar çukurdan yürünemeyen, suyu içilemeyen stanbulu belediyecilik hizmetlerinde tüm dünyada örnek alnan bir konuma tadk. diye konutu.

- Tüm yol arkadalarmzla irtibatmz güçlendireceiz

Cumhurbakan Erdoan, ehirlerin tamamnda alt yapdan ulama, yeil alanlardan kadn ve çocuklar için merkezlere kadar birbirinden önemli yenilikçi projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, Milletimiz de son 17 ylda hem mahalli idarelerde hem de genel seçimlerde AK Partiyi birinci yaparak hizmetlerimizden memnuniyetini gösterdi. Partimize gönül vermi, emek vermi, eskilerin dedii gibi tekilatn tozunu yutmu tüm yol arkadalarmzla irtibatmz güçlendireceiz. Küçük olsun benim olsun slyla deil, büyük olsun bizim olsun vizyonuyla hareket edeceiz. Hiç kimseyi dlamadan, krmadan, dökmeden, hatta varsa krk kalpleri tamir ederek çalmalarmz sürdüreceiz. deerlendirmesinde bulundu.

Son dönemde yaadmz hadiseler bize bir gerçei çok net bir ekilde göstermitir. diyen Erdoan, öyle devam etti:

Türkiyenin bekasnn garantisi AK Parti ve Cumhur ttifakdr. Biz ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olacaktr. AK Parti kalesinde ve Cumhur ttifak bünyesinde gedik açma çabalarnn gerisinde bu hakikat vardr.

- Mesuliyetiniz çok ar

Cumhurbakan Erdoan, gönülden yaparsan gönüller kazanrsn düsturuyla 82 milyonun her bir ferdini kucaklamaya çaltklarn belirterek, unlar kaydetti:

AK Parti çats altnda terör ve iddetle arasna mesafe koyan herkese, her görüe yer vardr, olmaldr. Bu hareketi ileriye tayacak fikri, samimi teklifi olan her bir kardeim partimizin iç kanallarn kullanarak bunu her zaman bize iletebilir. Devlet olarak politikalarmzla adeta tüm dünyay kuatrken parti olarak içimizde farkl ekilde hareket etmemiz zaten düünülemez. Ayn ekilde belediye bakanlarmz da tekilatla ve yönetimle istiareyi asla ihmal etmemelidir. nallah 7nci büyük kongre sürecimiz metal yorgunluunun son izlerini de sildiimiz, yenilenmi, tazelenmi bir ekilde tekrar yola revan olduumuz farkl bir dönemin balangc olacaktr. Bunun için sizlerin mesuliyeti çok ardr. Hiçbirimiz bulunduumuz makamlarn millete hizmet makam olduunu unutmayacaz. Ben her birinizin bu yüksek vazife bilinciyle hareket ettiine, edeceine inanyorum.

Cumhurbakan Erdoan, toplantnn hayrlara vesile olmas dileinde bulundu.

Toplantya AK Partili 39 belediye bakannn yan sra çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurum, çileri Bakan Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Ulatrma ve Altyap Bakan Mehmet Cahit Turhan ile AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhaseki de katld.

Ana Sayfaya Git