Terör örgütünün isminin ne olduğu önemli değil

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen odakların bazen direkt bazen de maşalar marifetiyle eyleme geçtiğini belirterek, "Terör örgütünün isminin ne olduğu önemli değil. Bir gün PKK olur, bir gün FETÖ olur, bir gün YPG olur, bir gün PYD olur, bir gün DHKPC olur. İsmi önemli değil" dedi.

Haberler 11.03.2018 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güç Birlii toplantsnn 8incisine katlmak üzere Vana gelen Ulatrma Denizcilik ve Haberleme Bakan Ahmet Arslan, toplantnn ardndan AK Parti l Bakanlna giderek partililerle bulutu. Bakan Arslan burada yapt konumada, ülkedeki kardelii bozmak isteyenlerin olduunu söyleyerek, Her insana ayn derecede sayg, hogörü göstermek ve karde olduumuzu unutturmadan bir arada yaamak var. Ne yazk ki bu kardeliimizi bozmak isteyen, kardeler olarak bizi birbirimize düürmeye çalanlar var. Dün de, bugün de var, yarn da olacak; bundan hiç üphe yok. Bazen direkt yapacaklar, bazen de maalar marifetiyle yapacaklar. Bazen 15 Temmuzda olduu gibi hain terör örgütü ve onun eleba FETÖ ve yandalar marifetiyle yapmaya çalacaklar. Bazen de bugün olduu gibi terör örgütü marifetiyle yapacaklar. Terör örgütünün isminin ne olduu önemli deil. Bir gün PKK olur, bir gün FETÖ olur, bir gün YPG olur, bir gün PYD olur, bir gün DHKPC olur. smi önemli deil diye konutu.

TÜRKYENN BÜYÜMESN STEMYORLAR

Neden Türkiye bu kadar hedefte, neden bu kadar Türkiye ile urayorlar, neden bu Türkiyenin büyümesini istemiyorlar, neden bu terör örgütlerini ve maalarn kullanyorlar? diye sözlerine devam eden Bakan Arslan, öyle dedi:

Geçmite de Türkiye Cumhuriyeti vard, geçmite de bu hainlere destek veren ve kullanan yaplar vard. Ama Türkiye Cumhuriyeti bu kadar hedefte deildi. Türkiye d güçler tarafndan bu kadar hedef alnmamt. D güçler onlarn isteklerine ve beklentilerine göre davranan bir Türkiyeye ve bir yönetim anlayna alk olduu için hep öyle devam etsin istediler. Ama ne zaman ki sizin güçlü desteinizle AK Parti her gün büyüdü, güçlendi ve sadece kendi insannn deil, dünyadaki mazlumlarn ve madurlarn menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre davrand. te kyamet orada koptu. çünkü baktlar ki geçmite onlarn menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre davranan bir Türkiye ve bölge varken, imdi tam tersine kendi insannn, memleketinin hakkn öncelikleyen, komularndaki dost ve akrabalarnn menfaatini öncelikleyen, dünyadaki Müslümanlarn menfaatini öncelikleyen bir Recep Tayyip Erdoan var. te o zaman dediler ki Türkiye güçlenmemeli. Bakan Arslan konumasnn ardndan partililerle hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git