Terör yuvasını yok edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Afrin ve Münbiç'ten başlayarak Suriye'deki terör yuvalarını birer birer yok edeceğiz.

Haberler 17.01.2018 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CUMHURBAKANI ve Ak Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, partisinin grup toplantsnda konutu. Cumhurbakan Erdoan, Ksa süre içinde Afrin ve Münbiçten balayarak Suriyedeki terör yuvalarn da birer birer yok edeceiz. Buna ne müttefikimiz görünüp bizi srtmzdan vuranlar mani olabilir ne de siyasetçi görünen marjinaller mani olabilir. dedi.

UBAT AYINDAN TBAREN DE BÜYÜK EHRLERE AIRLIK VERECEZ

Cumhurbakan Erdoan, Adalet urasnda akademisyen ve yarg mensuplarmzla bir araya gelme imkan bulduk. Son yllarda yaanan birtakm gelimelerin faturas her ne kadar hükümetimize kesiliyor olsa da aslnda yargnn kendi iç tartmalarnn ürünüdür. Kaymakamlarmzla da hem kendi skntlarn görüme hem de ülkemizle ilgili fikir teatisinde bulunma imkan elde ettik. Milletvekillerimizle gruplar halinde bir araya gelerek geleneimizi geçtiimiz hafta da sürdürdük. Geçtiimiz hafta muhtarlarmzla 43. kere bir araya geldik. Hafta sonu ise Elaz, Bingöl, Tokat ve Yozgat illerimizde kongrelerimize katldk. Vatandalarmzdan çok cokulu ve samimi bir hüsnü kabul görüyoruz. Hava muhalefeti sebebiyle oldukça geçikmeyle ulaabildiimiz Yozgatta dahi büyük bir heyecanla bizi beklediler. Tüm vatandalarma gönülde teekkür ediyorum. ahsen katldm kongre saymz 19u buldu. Bu hafta sonu da Kütahya ve Uak kongremize katlacaz. ubat ayndan itibaren de büyük ehirlere arlk vereceiz. dedi.

STANBULA BR L BAKANI SEçMLER K TAM BR FACA

Cumhurbakan Erdoan, stanbula bir il bakan seçmiler ki tam bir facia. Elbette, demokrasiye saygmz var. Bu kii madem ki kongre salonundan çkmtr. Öyleyse CHPnin il bakandr ama geçmiine baktmzda bizim bir ey söylememize gerek kalmyor. Ekrana bir bakalm... Bu tweetlerde neler yokki. Polisimize ta atan görüntülerden tutun, att tweeetlere kadar nasl birisi. Her ey bir yana, Gazi Mustafa Kemalin kurduu parti ne hale geldi ya. Ermeni soykrm diyerek tarihimizi ve milletimizi aalyor. Devlet katil deil, seri katil diyerek, hayatn kaybedenlerin suçunu devlete atyor. Yüzünde maske, elinde ta güvenlik güçlerimize kar çekilmi eylemci resmi, bu vandalla sahip çktn resmediyor. Dier paylamlarndan, Gezi olaylar srasnda insanlar Anan da al haydi Taksime diyerek bu kiinin bizzat insanlar tahrik ettii anlalyor. diye konutu.

EY KILIçDAROLU, SÖYLE BANA ARKADAINI KM OLDUUNU SÖYLEYEYM

Cumhurbakan Erdoan, Darbe gecesi iin rengi dahi belli olmamken Aln size nur topu gibi maduriyet diyerek 15 Temmuz direniini itibarszlatrmaya çalyor. Bu kii Boaziçi Köprüsüne yaanan olaylar nasl anlatyor biliyor musunuz? öyle anlatyor; Tekbir getirerek, boaz keserek mi mücadele getirir. nandnz Allahnz sizin de belanz versin. Ey Klçdarolu, söyle bana arkadan kim olduunu söyleyeyim. 15 Temmuz ile ilgili dinin nasl afyon olarak kullanlabileceinin canl ve ac örneini yaadk dün gece diyerek Marksist terminoloji ile ülkemizin deerlerine saldrmtr. Bay Kemal herhalde sen de bundan sonra çok daha fazla düüneceksin. dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARINI GÖREVE GETRMEY MUHALEFET SANAN ZHNYET CHPY ESR ALMITIR

Cumhurbakan Erdoan, Terör örgütü mensuplarn göreve getirmeyi muhalefet sanan zihniyet CHPyi esir almtr. Ülkemize de CHPye de yazk. Bu ihanetleri kabul etmeyen nice insanlar olduunu da inaniyorum. Onlara özellikle sesleniyorum. Türkiyenin ana muhalefet partisinin bir avuç marjinal elinde heder olmas demokrasimiz adna büyük kayptr. AK Parti olarak biz hizmet yarnda iddialyz. ddial olduumuz için de her seçimden yükselerek büyüyerek çktk. CHP de nal toplayarak arkamzdan geldi. Bu konuda bileimizi bükecek bir rakip tanmyoruz. Bizim anamzdan, babamzdan aldmz bir terbiye var. diye konutu.

HERKES KENDNE YAKIANI YAPIYOR

Cumhurbakan Erdoan, Kanal stanbul gibi, bu yln sonuna doru ilk etabnn açln yapacamz yeni havaliman gibi müjdelerle hazrlyoruz. CHPnin 2019 hazrl da ite bu. Herkes kendine yakan yapyor. CHPde yaananlar ülkemizin güney snrlarnda maruz kald tehditten bamsz deildir. Türkiyeyi güney snrlarnca kurmak istedikleri terör koridoru ile kuatmay hedefledikleri içeride bir baka boyutu ile CHP ile içeride siyaseti kuatmaktr. Milletimiz Gezi olaylarndan beri böyle bir kuatmaya izin vermeyeceini göstermitir. dedi.

NATOYA DA BR SERZENM VAR...

Cumhurbakan Erdoan, Burada özellikle bu toplant ile benim NATOya da bir serzeniim var. Ey NATO siz ortaklarnzdan birine herhangi bir snr tecavüzünde bulunanlara kar tavr almakla da mükellefsiniz. u ana kadar siz ne tür bir tavr aldnz. Bunu kendilerine duyurduk, duyuruyoruz. Genelkurmay Bakanmz kendileri ile bu konuda görüüyorlar, görüecekler.Biz milletimize verdiimiz hizmet sözünü laykyla yerine getirmek için çalmay sürdüreceiz.

SURYEDEK TERÖR YUVALARINI DA BRER BRER YOK EDECEZ

Cumhurbakan Erdoan, Dün Irakta oynana oyunu bozduk, Suriyede oynanan oyunun kalbine hançer sapladk. Ksa süre içinde Afrin ve Münbiçten balayarak Suriyedeki terör yuvalarn da birer birer yok edeceiz. Buna ne müttefikimiz görünüp bizi srtmzdan vuranlar mani olabilir ne de siyasetçi görünen marjinaller mani olabilir. dedi.

ONLAR çN VERLYOR BU MÜCADELE

Erdoan, partisinin grup toplants sonras açklamalarda bulundu. Afrin operasyonuna Suriyeli muhaliflerin dahil olup olmayaca sorusuna Cumhurbakan Erdoan, Tabii olacak, beraber. Onlar için veriliyor bu mücadele. Biz onlara, topraklarna sahip çkmalar için, bu kardelerimize orada yardmc oluyoruz.dedi.

U ANDA HENÜZ KENDSN ARAMAYI DÜÜNMÜYORUM

ABD Bakan Trump ile Suriye konusunda görüme olup olmayaca ile ilgili Cumhurbakan Erdoan u anda henüz kendisini aramay düünmüyorum. çünkü daha önce bunlar konutuk, o bana dönecekti. O bana dönmedii sürece ben ona dönmem. Putin ile iki üç gün önce konutuk, telefon diplomasimiz devam ediyor. diye konutu.

NEYN SINIR GÜVENL?...

Cumhurbakan Erdoan, Amerika 11-12 bin kilometreden gelecek, burada kendisine bir ordu oluturacak ve adn da ne koyacak? Snr güvenlii. Neyin snr güvenlii? Bakn u anda Suriyede rejim, bu bizim için bir tehdit oluturur diyor ve kesinlikle böyle bir oluuma onlar da scak bakmyor. dedi.

Ana Sayfaya Git