Toksitli siyaset!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye, tüm dinlerin ibadethanelerine saygısını yıllardır yeni adımlarla pekiştiriyor. Bunlar ise her türlü saygısızlığı bu ülkenin parlementosunda yapıyorlar. Şiddetle kınıyoruz bu siyaseti." değerlendirmesinde bulundu.

Haberler 12.06.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çelik, sosyal paylam sitesi Twitter hesabndan CHP stanbul Milletvekili brahim Özden Kabolunun, Topkap Saray da Ayasofya da müze olarak korunmal hatta Sultanahmet de müze olmal. sözlerine yönelik eletirilerde bulundu.

Akl, idrak, izan bu mahalleye hiç uramam. Bir insan kendi corafyasna ve deerlerine nasl bu kadar yabanc olabilir. ifadelerini kullanan çelik, unlar kaydetti:

BU ZHNYET DDETLE KINIYORUZ

Bu zihniyeti iddetle knyoruz. CHP derhal gereini yapmaldr. Her türlü toksik siyasetin ayn anlaytan tezahür etmesi kimseyi artmyor ama bunlarn artk ülkemizle rekabet içinde olan baka devletler için gerekçe üretmesi tahammül edilmez bir noktaya geldi. Açk ve net söylüyoruz. Bu ekilde düünenler Libya meselesinden Dou Akdenize ve Suriye meselesine kadar sadece baka devletlerin tezlerini dillendiriyor.

Hükümet eletirisi deil bu. Muhalefet etmek deil. Sistematik olarak baka devletlerin tezini savunuyorlar. Toksik bir siyaset bunlarn yaptklar. Muhalefet etmek deil, siyaseti zehirlemek için konuuyorlar. Türkiye tüm dinlerin ibadethanelerine saygsn yllardr yeni admlarla pekitiriyor. Bunlar ise her türlü saygszl bu ülkenin parlamentosunda yapyorlar. iddetle knyoruz bu siyaseti. Bunlarla mücadele etmeye devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git