Topbaş: Onurumla geldim onurumla ayrılıyorum

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli ile vedalaşması sırasında yaptığı konuşmada, "Onurumla geldim onurumla ayrılıyorum. İstanbulluların gönlündeki yerimi istifam nedeniyle çok ciddi hissettim. Çok kolay değil. Vatandaşımızın bize olan sevgisinin derin olduğunu görmem ayrıca mutlu etti. İnsanların gönlünde yer tutmak önemli. Beni gönüllerinden çıkartmasınlar" dedi.

Haberler 26.09.2017 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen hafta görevinden istifa eden eski stanbul Büyükehir Belediye Bakan Kadir Topba, stanbul Büyükehir Belediyesi personeli ile vedalat. stanbul Büyükehir Belediyesindeki veda srasnda ksa bir açklama yapan Topba, Yaplan iler ortada. Vatanda hep takdir ettii için 3 dönem bakanlm var. Yeni arkadamz gelecek baarlar diliyorum. Deneyim ve bilgimi her daim kendileri ile paylarm isterlerse. ehir, yarnlar bizim. Her gelecek yakndr böyle bir Atasözü var. Gelecektir mutlaka. Bu dönem de bitecekti süreli zaten. Zaman dilimi içinde görevlendiriliyoruz diye konutu.

ONURUMLA GELDM ONURUMLA AYRILIYORUM

Topba, Onurumla geldim onurumla ayrlyorum. stanbullularn gönlündeki yerimi istifam nedeniyle çok ciddi hissettim. çok kolay deil. Vatandamzn bize olan sevgisinin derin olduunu görmem ayrca mutlu etti. nsanlarn gönlünde yer tutmak önemli. Beni gönüllerinden çkartmasnlar dedi.

KIRGIN OLAMAM. Hç KMSEYE KIRILMADIM VE KÜSMEDM ÖYLE BR YAPIYA SAHBM

Krgn olmadn vurgulayan Topba, Krgn olamam. Hiç kimseye krlmadm ve küsmedim öyle bir yapya sahibim. Böyle lüzum gördüm istedim hayrl olsun dedi.

SYAS BEKLENTM YOK. BR BAKA GÖREV DÜÜNMEM

Siyasette baka bir görev düünmediini belirten Topba, Siyasetten deil bakanlktan ayrldm. Bu demek deil bir siyasi beklentim yok. Bir baka görev düünmem. Böyle bir kente hizmet etmi olmak büyük bir onur dedi.

SMLER DOLAIYOR Y BR SM GELR NALLAH MECLSMZ PEREMBE GÜNÜ KARAR VERECEK

stanbul Büyükehir Belediye Bakanl için ad geçen adaylara ilikin Topba, simler dolayor iyi bir isim gelir inallah. Kaliteli arkadalarmz var. Baarl olacaklarna inanrm. Meclisimiz perembe günü karar verecek. Hayrl olsun. Tekrar ziyarete gelirim bu bir veda ziyareti diye konutu.

Ana Sayfaya Git