"Tüm milletimiz yanınızdadır"

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın kentteki üs bölgesini ziyaretinde telefonla aradığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, askerlere hitaben "Bayram demeden, yaz demeden, kış demeden büyük bir mücadele ortaya konuluyor. Bütün milletimiz duacıdır, tüm milletimiz yanınızdadır." ifadelerini kullandı

Haberler 26.08.2018 - 12:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprakn üs bölgesinde telefonla arad çileri Bakan Süleyman Soylu, askerlere hitaben Bayram demeden, yaz demeden, k demeden büyük bir mücadele ortaya konuluyor. Bütün milletimiz duacdr, tüm milletimiz yannzdadr. dedi.

Vali Toprak, beraberinde l Jandarma Komutan Tugeneral Nuri Öztürk ve l Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberolu ile Fak Tepe üs bölgesini ziyaret ederek askerlerin bayramn kutlad.

Toprak, telefonla çileri Bakan Soyluyu arayarak üs bölgesi hakknda bilgi verdi.

Soylu telefonda askerlere hitaben u ifadeleri kulland:

Bata Sayn Valimiz olmak üzere, l Jandarma Komutanmz, l Emniyet Müdürümüz oradaki kahraman arkadalarmz her birinin bayramn tebrik ediyorum. Allah sizden raz olsun. Ortaya koyduunuz sabr ve kararllk tüm milletimizin rahat bir bayram geçirmesini, huzurlu bir hayat geçirmesini ve güvenli bir gelecek oluturmasn salyor. Bayram demeden, yaz demeden, k demeden büyük bir mücadele ortaya konuluyor. Bütün milletimiz duacdr, tüm milletimiz yannzdadr. Allah hepinizin yardmcs olsun. Salk diliyorum herkese, huzur diliyorum, hayrl bayramlar diliyorum. Allah sizi muhafaza etsin, Allah sizi korusun.

Terörle mücadeleyi etkin ekilde sürdüren Mehmetçiki baarlarndan dolay tebrik eden Toprak, ardndan ei Funda Toprak ile kent merkezine dönerek, ehit ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Terörle mücadelede ehit olan güvenlik korucular Mehmet Ylmaz ve Yusuf Adyaman ile 1996 ylnda l Özel daresinde çalrken görev için gittii çukurca ilçesinde teröristlerin yola döedii patlaycnn infilak etmesi sonucu ehit olan Naci çiftçinin ailelerini ziyaret eden Toprak, bayramlarn kutlad.

Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen Toprak, çocuklarla yakndan ilgilenerek oyuncak hediye etti.

Ana Sayfaya Git