Turan: DHKP-C, FETÖ'yle yol yürüyenlerle iş yapanlara halk 'evet' demez

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Hainlerle, DHKP-C ve FETÖ'yle yol yürüyenlerle iş yapanlara halk 'evet' demez." dedi.

Haberler 28.09.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partisinin Bayramiç lçe Bakanl 6. Olaan Kongresine katlan Ak Parti Grup Bakanvekili Bükent Turan, Almanyada yaplan seçimleri deerlendirdi.

Hainlerle, DHKP-C ve FETÖyle yol yürüyenlerle i yapanlara halk evet demez. ifadesini kullanan Turan, öyle konutu:

Yüzde 51,5 az, bir Trump yüzde 46-47 oy ald. Yüzde 52 alan lider hala yok. O yüzden Recep Tayyip Erdoan millette güveniyor. Millet de Recep Tayyip Erdoana güveniyor. nallah uzun yllar da yolumuza devam edeceiz. Merkel, 2. Dünya Savandan sonra bugüne kadarki en düük oyu ald. Yüzde 31,1le birinci oldu. Ama 9 puan düerek birinci oldu. Türkiyeye bulaan, bize yan bakan, Recep Tayyip Erdoanla gereksiz polemik yapan kim varsa bedel ödüyor.

KOALSYON KRZLER

Dünyada koalisyon krizlerinin baladna iaret eden Turan, Bunun kaç ay daha devam edecei belli deil. Hollanday biliyorsunuz, neler yaptn. Hollanda kaç ay oldu hala koalisyon kuramad, kuramaz da. Eer böyle küçük hesaplarla, s hesaplarla i yaparlarsa o millet size destek olmayacaktr. diye konutu.

Kongreye, AK Parti çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, l Bakan Yeim Karada ve sivil toplum kurulularnn temsilcileri ile partililer katld.

Ana Sayfaya Git