"Türkiye'yi dünyanın 13'üncü büyük ekonomisi haline getirdik"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'yi, satın alma gücü paritesine göre dünyanın 13'üncü büyük ekonomisi haline getirdik. Birçok alanda Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık." ifadelerini kullandı.

Haberler 15.08.2019 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partinin kurulusunun 18inci yl dönümü dolaysyla bir mesaj yaymlayan Karaaslan, partilerinin kuruluundan itibaren vatandan umudu ve güveninin adresi olduunu belirtti.

Karaaslan, mesajnda unlar kaydetti:

14 Agustos 2001de, ülkemizde adalet ve kalknma ihtiyacnn geregi olarak, siyasi hayat boyunca daima milletin sesine kulak veren, siyasetini milletle birlikte ve sorumlulukla yapmay ahlak edinen Sayn Recep Tayyip Erdogan tarafndan kurulan AK Partimiz kurulusundan ksa bir süre sonra gerçeklesen seçimlerde elde ettigi büyük basaryla milletimiz nezdinde ne denli büyük bir umut ve güvenin adresi oldugunu göstermistir. ktidara geldigimiz günden bu yana, tasdgmz görev bilinciyle ülkemizin öncelikli ihtiyaçlarndan baslamak üzere çözüm bekleyen meseleleri hzla gündemimize alarak tüm kadrolarmzla birlikte ülkemizi kalkndrmak, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için çalstk. Girdigimiz tüm seçimlerden aziz milletimizin teveccühü, takdiri ve güçlü destegiyle çktk.

18 yllk dönemde Türkiyede geçmisle kyaslanamayacak dev admlar atldna iaret eden Karaaslan, öyle devam etti:

Daha önce hayal dahi edilemeyen hamleleri hayata geçirdik, hak ve özgürlüklerden yatrm ve hizmetlere çok genis bir yelpazede ilerleme sagladk. stihdamda, turizmde, ihracatta, sosyal politikalarda, egitimde, saglkta, savunmada yakaladgmz ve daha da ileri tasdgmz hedeflerimizle büyük basarlar elde ettik. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkndrmann, milletimizi daha iyi hizmetlerle bulusturmann mücadelesi içinde olduk. Türkiyeyi, satn alma gücü paritesine göre dünyann 13üncü büyük ekonomisi haline getirdik. Birçok alanda Cumhuriyet tarihimizin rekorlarn krdk, Cumhuriyetimizin kuruluunun 100üncü yl 2023te ülkemizi daha iyi noktaya tasmak için 2023 hedeflerini ortaya koyduk ve bu hedeflerimize emin admlarla ilerliyoruz. Milletimize yarar olmayan birtakm söylemlerle vakit kaybetmek yerine milletimizin gündemine odaklandk ve verdigimiz sözleri tuttuk.

AK Partinin Anadolu irfanyla güç kazandn ve yarnlara umut olduunu vurgulayan Karaaslan, Bu davay bugünlere sabr, sadakat, inanç ve azim getirmistir. Bu süreçte en büyük destekçimiz, gönülden bagl oldugumuz milletimiz ve bir aile birlikteliginde oldugu gibi ayn hedef dogrultusunda çalstgmz teskilatlarmz oldu. Bizde bu inanç, gayret, özveri ve çalsma azmi; milletimizde gücümüze güç katan bu büyük destek, fedakarlk ve vatan ask oldukça yolumuzdan asla dönmeyecek, Cumhurbaskanmz ve Genel Baskanmz Sayn Recep Tayyip Erdogan liderliginde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte ulastracagz. AK Partimizin kurulusunun 18inci yln büyük bir gururla kutlarken, ülkemizin ve milletimizin beklentilerini karslayacak admlar atyor, 18 yasn heyecan, kararllg, tutkusu ve dinamizmiyle daha da güç kazanarak yolumuza devam ediyoruz. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git