Üçlü zirve!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Üçlü Zirve Toplantısı' için Ankara'ya gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile Çankaya Köşkü'nde bir araya gelerek; Suriye'yi masaya yatırdı.

Haberler 17.09.2019 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriye konulu Türkiye- Rusya- ran Üçlü Zirvesi, çankaya Kökünde düzenlendi. Köke gelen Rusya Devlet Bakan Putin, zirve öncesi Cumhurbakan Erdoan ile bir araya geldi. Cumhurbakan Erdoan, konuunu kapda karlad. Kapda fotoraf çektiren Erdoan ile Putin, ba baa ve heyetler aras görümelerde bulunmak üzere içeri geçti.

RUHAN LE GÖRÜTÜ

Türkiye, Rusya Federasyonu ve ran arasndaki, Astana formatnda 5inci Üçüncü Zirve Toplants, çankaya Kökünde gerçekleecek. Suriye konulu toplant için köke önce Cumhurbakan Erdoan geldi. Erdoan, ardndan gelen ran Cumhurbakan Hasan Ruhaniyi kökün kapsnda karlad. Erdoan ve Ruhani, basn mensuplarna poz verdi. ki lider, ardndan içeriye geçerek, zirve öncesi babaa görütü.

GÖRÜME SONA ERD

Yaklak 2 saat süren görümede, Erdoana, Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln, letiim Bakan Fahrettin Altun, Tarm ve Orman Bakan Bekir Pakdemirli, Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakan Hulusi Akar ve Ticaret Bakan Ruhsar Pekcan, MT Bakan Hakan Fidan elik etti.

Ana Sayfaya Git