Ülkenin yükselişinden rahatsızlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İzmir'de camilerin hoparlörlerine sızan alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyada bu rezilliği aktarıyor." dedi.

Haberler 23.05.2020 - 03:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, zmirdeki camilerden yaplan korsan müzik yaynnyla ilgili CHPye sert eletirilerde bulundu. zmirde alçaklar saygszca yaynlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri sosyal medyadan zevkten dört köe buna seviniyor. Bunlarn hayallerinde camilerden ezan sesi yerine baka bir ses duymak vardr. Erdoan DEVA Partisi Genel Bakan Ali Babacana da öyle tepki gösterdi: Düünün Babakanlm döneminde görev verdiim baz kiiler imdi farkl bir ekilde bize saldryor. Yahu sen bakansn. Atlan bir admda Babakann onay olmadan sen o adm atabilir misin? imdi nasl oluyor da o ileri Ben ben ben... Ne beni yahu?

Cumhurbakan Tayyip Erdoan AK Parti MKYK toplantsndan önce yapt açklamada CHPyi hedef ald. Erdoan u mesajlar verdi:

MASKE UYGULAMASINDA TAVZ YOK

Bakanlklarmz ve tüm kurumlarmz salgn sürecinde tarihi baarlara imza att. Ülkemiz baarl bir süreç yönetimi gösterdi. Bugün her bakmdan gelimi ülkelerin dahi ilerisinde bir yerde olduumuzu görüyoruz. Her frsatta tekrar ettiim gibi ülkemizde ve dünyada günlük hayat yeni kurallara göre ilemek durumundadr. Maske, fiziki mesafe, temizlie riayet diye özetleyebileceimiz yeni bir düzene geçiyoruz. En küçük bir ihmal salgnn yeniden hortlamasna yol açabilir. Böyle bir durumunda ne derece ar ekonomik ve sosyal koullara yol açabileceini geçtiimiz günler göstermitir. Sizlerden maske, sosyal mesafe gibi uygulamalarn tavizsiz takip edilmesini istiyorum. Derhal tedbir alnmasn salamalsnz.

VATANDAIMIZA SAHPSZ OLMADIKLARINI GÖSTERDK

Yaadmz her büyük sknt gibi salgn sürecinin de bir imtihan olduu bilinci ile çalmalarmz yürütüyoruz. Tüm imkanlar seferber ediyor, var gücümüzle gayret gösteriyoruz. Her kesimin ihtiyaçlar için ayr çözümler üreterek menfi etkileri azaltmaya çalyoruz. Bugüne kadar 5.5 milyon vatandamza 1000er lira destek ile sahipsiz olmadklarn gösterdik. Herkesin yl sonuna kadar önünü görebilmesini saladk.

IZDIRABIMI BLYORSUNUZ

Ülkenin önüne takoz olmay, milletin deerlerine husumeti, devleti ypratmay temel siyaseti haline getiren CHP yine çirkin yüzünü sergilemekten geri durmuyor. zmirde alçaklar saygszca yaynlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri sosyal medyadan zevkten dört köe buna seviniyor. Bunlarn hayallerinde camilerden ezan sesi yerine baka bir ses duymak vardr. 18 ylda ülkemize ça atlattk. Hep birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine ulatrdmz da göreceiz. CHPnin bandaki zata cevap vermek zorunda kalma zdrabm çok iyi biliyorsunuz.

CHP DÖNEMNDE EKMEK KARNEYLE DAITILDI

Buhran ithamna ksaca deinmek istiyorum. Türkiye için buhran yabanc bir kavram deildir. Bu ülke CHP döneminde ekmei karne ile datma buhrann yaamtr. Yaatan kimdi? CHP. Bu ülke geçmite demokrasiyi açk oy gizli tasnif olarak gören faist kafann yol açt nice bask ve zulüm buhran yaamtr. Yaatan CHP. Bu ülke temel gda kuyruklar buhran yaamtr. Hastane kaplarnda ylan insanlarnn muayene olacak doktor, ifa için alnacak ilaç bulamama buhran yaamtr. Yaatan kim? Bata bay Kemal ve CHP. Evlatlarn gönderecek yükseköretim bulamama buhran yaamtr.

CHP GARP HEYECANA KAPILDI

Salgnda dünya çapnda 5 milyar insan evde kalrken, 2.7 milyar insan da çalmaya devam etmitir. CHP kanadnn salgn srasnda garip bir heyecana kapldn herkes gibi sizler de fark etmisinizdir. Ekonomi yerle yeksan olacak, millet isyan edecek. Böylece hükümet yklacak meydan da kendilerine kalacak. Kendilerine felaketten iktidar çkarma hevesi bir kez daha tüm benliklerini kaplad tabii yine hüsrana uradlar. Salgn krizini en az hasarla geride brakyoruz. Aslnda biz ülkemiz için hayrl olan ne teklif varsa hepsine açz ama CHP Genel Bakannn Buhrandan çk diye dillendirdii hususlarn hiçbiri ifa içermiyor.

KEMAL BEY BLMEZ

Biz TLden 6 sfr attmzda bunlar ona da kar çkyorlardr. Küresel krizin bizi teet geçeceimiz söylediimizde saldryorlard. Enflasyonu tek haneli rakamlara düürdüümüzde anlamsz bir karn ars ile eletirmeyi sürdürüyorlard. Faiz çift haneli rakamdayken bunu da tek haneli rakamlara düürdüümüzde yine ayn ekilde zil takp oynuyorlard. Bakanm durumunda olanlar imdi farkl saldrlar peinde geziyorlar. Bir babakan onay vermeyecek, sen kalkacaksn bakan olarak adm atacaksn. Biz iyi olan her eyi takdir edecek insan aryoruz. Kötü olan her eyi bize ykmaya çalana da milletimiz hesabn sorar. Ben G20 Zirvesinde kamu-özel ortakln anlattm. Antalyadaki zirvede anlatsana dediler, anlattm. Ama Bay Kemal kamu-özel ortakln bilmez.

BABACANA TEPK

Düünün Babakanlm döneminde görev verdiim baz kiiler imdi farkl bir ekilde bize saldryor. Yahu sen bakansn. Atlan bir admda Babakann onay olmadan sen o adm atabilir misin? imdi nasl oluyor da o ileri Ben ben ben Ne beni yahu? Bir babakan onay vermeyecek, sen kalkacaksn adm atacaksn. Bunu kime yutturuyorsun? Böyle kalkp YouTubelarda topladnz adamlarla netice almanz mümkün deil. Biz u an takdir edecek insan aryoruz. Kötü olacak her eyi bize ykma hesab içinde olanlarn hesabn zaten milletim sorar. Bu milletin vicdanndan her ey Allahn izniyle döner.

DEMOKRAS VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI

27 Maysta Demokrasi ve Özgürlükler Adasnn açln yapacaz. Sembolik bir ekiple inallah Demokrasi ve Özgürlükler Adasnn açln yapacaz. Bu açl, inanyorum ki CHP zihniyetinin yine farkl bir görünümünü ortaya koymas bakmndan çok ama çok önemli olacak. CHP zihniyetinin arkasnda durduu o zamann yargsnn nasl oluyor da ite devrin babakann ve arkadalarn idam ettiklerini göstermesi bakmndan çok önemli. imdi ise oray çok farkl bir konuma tadk ve inallah 27sinde hem açln yapacaz ve böylece adn da artk Yassada olarak deil, Demokrasi ve Özgürlükler Adas olarak anacaz. Bu konuda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliine de teekkür ediyorum. çünkü yapmn onlar üstlendi. Dolaysyla iletmesini de belli bir süre onlar yürütecekler. Böylece orada da yine adeta kamu-özel i birliiyle bu yatrm yapm olduk.

Ana Sayfaya Git