'Uygulama kilit öneme sahiptir'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Suriye konusundaki vizyonumuzu paylaşan tüm paydaşlar ile birlikte çalışacağız. Uygulama kilit öneme sahiptir, anlaşma koşullarının sahaya yansıdığını garanti etmek için çalışacağız." dedi.

Haberler 24.10.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

letiim Bakanlndan yaplan açklamaya göre letiim Bakan Fahrettin Altun, ABD ve Rusya ile varlan anlamalar ve terörizmle mücadele konularnda deerlendirmelerde bulundu.

Türkiyenin Amerika Birleik Devletleri ve Rusya ile vard son anlamalarn Suriyenin bar ve istikrar için net olarak olumlu sonuçlara sahip olduuna iaret eden Altun, unlar kaydetti:

KLT ÖNEME SAHP

Türkiye, terör ve arcla kar önemli bir NATO üyesi ve siperdir. Suriye konusundaki vizyonumuzu paylaan tüm paydalar ile birlikte çalacaz. Uygulama kilit öneme sahiptir, dostlarmz ve müttefiklerimiz ile anlama koullarnn sahaya yansdn garanti etmek için çalacaz. Türkiye terörün tüm ekil ve tezahürleri ile mücadele etme konusundaki kararlln sürdürmektedir. PKK/YPG teröristlerinin Suriyenin kuzeyinde kaosu körüklemek için serbest brakt DAE teröristlerini Suriyeli ortaklarmzla birlikte yakalayp tutuklamaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git