Uysal görevi devraldı

Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanılğı'na (İBB) seçilen Mevlüt Uysal görevi devraldı. Uysal görevi İBB 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet'ten alırken eski başkan Kadir Topbaş devir teslime katılmadı.

Haberler 30.09.2017 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki gün yaplan seçimlerin ardndan stanbul Büyükehir Belediye Bakan seçilen Mevlüt Uysal, BB 1. Bakan Vekili Ahmet Selametten görevi devrald. Eski bakan Topba devir teslime katlmazken AK Partinin stanbuldaki belediye bakan adaylar tam kadro hazr bulundu.

BENDE AZ KALDI

1 hafta görevi sürdüren Selamet, Bu mühürü 1 hafta önce istanula 13.5 yl hizmet etmi olan sayn Topbatan teslim aldm. Bende çok az kald. Keke fazla kalsayd. 1 haftada olsa bakanlk yaptm. Bu mührü yeni bakanmaz hayrl hezmitlerine vesile olmas dileiyle teslim ediyor ve baarlar diliyorum diye konutu.

AYNI MUHTEEM MUTLULUK, HEYECAN çNDE DEVREDERZ DYORUM

Bakanlk mühürünü teslim alarak göreve balayan Uysal ise yapt konumada Önce meclisimize teekkür ediyoruz. Genel bakanmza, tekilatmza, il bakanmza teekkür ediyorum. Bu mühür geçmite stanbulda bir çok elde dolat. Hizmet edenlere teekkür ediyoruz. Duamz bu mühürü alrken böyle mutlu kalabalk bir ortamda aldk. nallah bu mühürü teslim ederken de ayn muhteem mutluluk heyecan içinde devrederiz diyorum dedi.

BBnin yeni bakan Mevlüt Uysal görevi devraldUysal sabah namazn Eyüp Sultan Camiinde kld. Vatandalar Uysal ile bol bol fotoraf çektirdi. Uysal da simitçiden ald simitleri vatandalara datt.

Ana Sayfaya Git