Vatana hizmete evlad yetiştirdi!

Erdoğan, "Servet annemiz bu millete, vatana hizmet eden bir evladı yetiştirmiş olmanın mutluluğu içerisinde" dedi.

Haberler 15.03.2021 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylunun annesi Servet Soylu Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann katld cenaze namazyla son yolculuuna uurland.

Tedavi gördüü özel hastanede dün 75 yanda hayatn kaybeden Soylunun cenaze töreni Gaziosmanpaa Merkez Camiinde düzenlendi. Törende konuan Cumhurbakan Erdoan, Servet annemiz bu vatana hizmet eden bir evlad yetitirmi olmann mutluluu içerisinde. Ben böyle inanyorum dedi. Törene Cumhurbakan Erdoann yan sra, Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, TBMM Bakan Mustafa entop, Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Genel Bakan Vekili Numan Kurtulmu, letiim Bakan Fahrettin Altun, stanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti stanbul l Bakan Osman Nuri Kabaktepe, stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolu ve CHP stanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi katld. Ayrca i, sanat, siyaset camiasndan çok sayda kii cenazeye çelenk gönderdi. Servet Soylunun cenazesi Gaziosmanpaa Merkez Camiinde düzenlenen törenin ardndan Eyüpsultan Mezarlnda topraa verildi.

BU VATANA HZMET EDEN BR EVLADI YETTRM

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan cenaze töreninde yapt konumada, Öncelikle musallada uurladmz Servet annemize rabbim cennetiyle, cemaliyle müerref klsn. Servet annemiz bu millete, vatana hizmet eden bir evlad yetitirmi olmann mutluluu içerisinde. Ben böyle inanyorum. Servet annemiz de hem böyle bir evlat ve evlatlar yetimenin bahtiyarl içinde hakka yürüyor. Zira sevgili peygamberimizin hadisi erifinde de buyurduu gibi; nsanlar ölür ondan sonra hayrl bir evlat, yapt bu dünyadaki hizmetler onun için hep kalcdr ve bu hizmetler devam ettii sürece de onlarla hayrla yad edilirler, anlrlar. imdi Servet annemiz de hem böyle evlatlar yetitirmi olmann inanyorum ki bahtiyarl içerisinde hakka yürüdü, yürüyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git