(VİDEO) Kabine yarın toplanıyor

Ukrayna'da devam eden çatışmalar, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları, terörle mücadele operasyonları ve ekonomi gündemiyle Kabine, 2 haftalık aranın ardından yine yoğun bir gündemle toplanacak.

Haberler 24.04.2022 - 18:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ukraynada devam eden çatmalar, srailin Filistinlilere yönelik saldrlar, terörle mücadele operasyonlar ve ekonomi gündemiyle Kabine, 2 haftalk arann ardndan yine youn bir gündemle toplanacak.

Cumhurbakan Erdoann bakanlnda yaplacak toplantda, Rusya-Ukrayna savandaki son durum ele alnacak. stanbul sürecinin Putin-Zelenskiy zirvesine tanmas için yürütülen diplomatik çabalar deerlendirilecek.

Bir dier d politika gündemi srailin Filistin topraklarna yönelik müdahaleleri olacak. Saldrlarn son bulmas adna Erdoann bölge liderleri ve uluslararas kurulularn temsilcileri ile yürüttüü diplomatik temaslar görüülecek.

Kabine toplantsnda, hem yurt içinde hem de Irak ve Suriyenin kuzeyinde yürütülen terörle mücadele operasyonlar da deerlendirilecek. Öne çkacak balklardan biri de ekonomi olacak. Fiyat artlarnn önlenmesi ve enflasyonla mücadele konularnda atlacak admlar hakknda görü alveriinde bulunulacak.

Ramazan bayramna sayl günler kald. Kabine toplantsnda bayram tatilinin kaç gün olacann da karara balanmas bekleniyor. Cumhurbakan Erdoan, toplantnn ardndan Millete Sesleni konumas yapacak.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git