(Video) Kılıçdaroğlu'ndan 'EOKA' savunması

CHP'nin sosyal medya hesaplarından partinin 100'üncü yılı için özel bir klip hazırlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da paylaştığı videoda Kıbrıs'taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA'lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.

Haberler 11.09.2023 - 11:23 Son Güncelleme : 11.09.2023 - 11:23

CHPnin sosyal medya hesaplarından partinin 100üncü yılı için özel bir klip hazırlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun da paylaştığı videoda Kıbrıstaki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKAlı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.

CHPnin 100üncü yılı için özel bir video klip hazırlayan parti yönetimi, yeni bir skandala imza attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Kıbrıstaki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKAlı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı. Skandalın fark edilmesinin ardından vatandaşlar duruma tepki gösterse de CHPden bir açıklama gelmediği gibi video da kaldırılmadı.

Skandala ilişkin açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Biz bu devleti kuran bir gelenekten geliyoruz. Bunlar CHPyi bilmiyorlar ve karalamaya çalışıyorlar. dedi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git