Yıldırım helallik istedi

Son Başbakan Binali Yıldırım TBMM'deki AK Parti grubu toplantısında bir konuşma yaparak ‘helallik’ istedi. Yıldırım, "Demokrasiyi daha da geliştireceğiz, hukuk devletinden taviz vermeyeceğiz, üreteceğiz, refahı artıracağız, milletimize adil şekilde dağıtacağız. 65. Hükümet adına bize güveninizden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm arkadaşlarım ve sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bilmeden kırdığımız varsa hakkını helal etsin, ben de hakkımı helal ediyorum" dedi.

Haberler 08.07.2018 - 12:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Yldrmn açklamalarndan satrbalar öyle: Milyonlarn rzasn aldk, kara propagandalara boyun emedik. 16 yldr zorlu davalardan baaryla çktk. Hem liderimizin, hem grubumuzun hem de milletimizin verdii emanete halel getirmedik. Cumhuriyet tarihinin belki de en uzun iki yln krmadan dökmeden sayenizde baardk. Milletimizle kenetlendik, rabbimiz bize güzel bir zafer nasip ettik. 24 Haziran tüm vesayetlerin ortadan kaldrld bir seçim olmutur. Bize güvenen milletimize sonsuz teekkür ediyoruz. Milletimizin bize verdii emaneti daha ileri götürmek, cumhuriyetimizi 100. yl hedeflerine ulatrmaya gayret edeceiz. Allah yar ve yardmcmz olsun.

HELALLK STED

Burada olan, olmayan, bayrak deiiminde kin gütmeyen tüm arkadalarmza teekkür ediyorum. Milletin partisi olarak ne adar eref duysak azdr. Zor zamanda liderimizle kenetlendik, eilmedik, bükülmedik. Sonunda zafere erdik. 16 ylda ülkemize liderliinizde çok önemli eserler kazandrdk. Saldrlara kar amansz mücadele verdik. Birçok eserleriniz arasnda AK Parti ile MHP arasnda balattnz Cumhurbakanl Sistemi olmutur. MHPli arkadalarmza da huzurunuzda teekkürlerimi sunuyorum.

Demokrasiyi daha da gelitireceiz, hukuk devletinden taviz vermeyeceiz, üreteceiz, refah artracaz, milletimize adil ekilde datacaz. 65. Hükümet adna bize güveninizden ötürü teekkürlerimi sunuyorum. Tüm arkadalarm ve sizden hakknz helal etmenizi istiyorum. Bilmeden krdmz varsa hakkn helal etsin, ben de hakkm helal ediyorum.

Ana Sayfaya Git