Yakından takip ediyoruz

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'nin Güvenli Bölge'den geri çekilmesi, ağır silahlarının toplanması ve tahkimatlarının tahrip edilmesi hususlarının yakından takip edildiğini açıkladı.

Haberler 19.10.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanl ABD ile Bar Pnar Harekat kapsamnda üzerinde mutabk kalnan; terör örgütü PKK/YPGnin güvenli bölgeden geri çekilmesi, ar silahlarnn toplanmas ve tahkimatlarnn tahrip edilmesi hususlar yakndan takip edilmektedir. Kontrol altna alnan bölgelerde hayatn normale dönmesi için gerekli tedbirler alnmaktadr

HABER MERKEZ

Milli Savunma Bakanlndan, ABD ile Bar Pnar Harekat kapsamnda üzerinde mutabk kalnan terör örgütü PKK/YPGnin güvenli bölgeden çekilmesi sürecinin yakndan takip edildii, kontrol altna alnan bölgelerde hayatn normale dönmesi için gerekli tedbirlerin alnd bildirildi.

Bakanlktan yaplan açklamada, ABD ile Bar Pnar Harekat kapsamnda üzerinde mutabk kalnan; terör örgütü PKK/YPGnin güvenli bölgeden geri çekilmesi, ar silahlarnn toplanmas ve tahkimatlarnn tahrip edilmesi hususlarnn yakndan takip edildii belirtildi.

çEKLME TAKP EDLYOR

Kontrol altna alnan bölgelerde hayatn normale dönmesi için gerekli tedbirlerin alnd bildirilen açklamada, Kahraman Türk Silahl Kuvvetlerimiz Ölürsem ehit, kalrsam gazi anlayyla ciddiyet ve samimiyetle kendisine tevdi edilen her türlü görevi, geçmite olduu gibi bugün de yerine getirmek için canla bala çalmaktadr. ifadesi kullanld.

Ana Sayfaya Git