Yeni askerlik sistemi değişti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal açıklamalarında yeni askerlik sisteminin muhtemelen nisan ayında TBMM gündemine geleceğini belirtti.

Haberler 26.02.2019 - 13:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve parti sözcüsü Mahir Ünal gündeme dair açklamalarda bulundu. Mahir Ünal açklamalarnda yeni askerlik sisteminin muhtemelen nisan aynda TBMM gündemine geleceini belirtti.

Mahir Ünal unlar söyledi:

Cumhur ttifaknn oluturduu bütünlük Türkiye için büyük bir avantaj.

TANZM SATILARI SEçM SONUçLARINA ETKS OLUR MU?

Gittiim illerde insanlar bize burada ne zaman tanzim sat yapacaksnz diye soruyorlar. nsanlara ucuz meyve sebze sunmak negatif bir ey deil pozitif bir ey.

Sebze meyve fiyatlarnda bir istismar varsa hükümet buna da müdahale eder.

13 Austosta Londra merkezli bir kur ata yaand. Ama ekonomiyi çökertmekti. Geçen gün açklama yapld seçimden sonra Dolar 5in altn görecek eklinde.

Dolarn yükseltilmesi ve bu kur ata üzerinden ekonominin çökertilmek istenmesini yüksek irade cumhurbakanl yönetim sistemi, ve ekonomi yönetiminin bir çat altnda toplanm olmas engelledi.

YEREL SEçMLER

Sosyal medya ve seçmen davrann günlük olarak deitiriyor. Artk bugün sahadan aldmz veri 31 Marttaki sonuca dair size bir kanaat vermiyor.

FETÖnün sosyal medyadaki hesaplar alg operasyonu yapyor.

Gündem akkan, interaktif iletiim mecralarnda oluuyor.

Biz buna kar ne yaptk

Biz dijital bir genel merkez oluturduk. Panel üzerinden 1,5 milyon tekilat mensubumuzu anlk konuturabiliyoruz.

Gerçek kiiler olarak bu alg operasyonuna dönük mücadele diyorlar.

YEN ASKERLK DÜZENLEMES NE ZAMAN GELR

Muhtemelen nisan aynda gelir. Hem cumhurbakanmz hem grup bakanmz bu yönde baz açklamalar yaptlar. Nisan aynda bu ekillenir ve TBMM gündemine gelir.

Ana Sayfaya Git