Yeni sistem büyük eser

Yıldırım, "1.Dünya Savaşı'nda olduğu gibi Türkiye'yi dize getirmek, istikametini çizmek isteyenler karanlık bir oyun peşinde. Kimi zaman bölücü terör kimi zaman kardeş kavgası, kimi zaman ekonomik krizlerle Türkiye'nin yolunu kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımıza suikast planları yapıyorlar. Hükümeti yok etmeye çalışıyorlar.

Haberler 09.04.2017 - 13:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Yldrm, stanbula 15 Temmuz gecesi gösterdii o unutulmaz direni için ükranlarm sunuyor teekkür ediyorum. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana sahip çktnz için sizlere teekkür ediyorum stanbul. Canlarn veren ama stanbulu, Türkiyeyi vermeyen ehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. 15 Temmuza tiyatro, kontrollü darbe diyenlere de stanbul 16 Nisanda cevap vermeye hazr m? 8 ay önce bu meydanda darbeyi lanetleyen Klçdarolu, bugün 15 Temmuz kontrollü bir darbedir diyor. Madem yaland, senaryoydu Yenikap mitingine katlp neden millete yalan söyledin ey Klçdarolu. stanbul bugün, sizi denize dökeceiz diyenlere Yenikap Meydanndan cevap veriyor. Muhteemsin stanbul, muhteem diye konutu.

1.DÜNYA SAVAINDA OLDUU GB TÜRKYEY DZE GETRMEK STEYENLER KARANLIK BR OYUN PENDE

Yldrm, 1.Dünya Savanda olduu gibi Türkiyeyi dize getirmek, istikametini çizmek isteyenler karanlk bir oyun peinde. Kimi zaman bölücü terör kimi zaman karde kavgas, kimi zaman ekonomik krizlerle Türkiyenin yolunu kesmek istiyorlar dedi.

CUMHURBAKANIMIZA SUKAST PLANLARI YAPIYORLAR. HÜKÜMET YOK ETMEYE çALIIYORLAR

Babsakan Yldrm, Cumhurbakanmza suikast planlar yapyorlar. Hükümeti yok etmeye çalyorlar. Milletin Meclisinin üzerine bombalar yadryorlar. Ama baaramadlar, baaramayacaklar. Ne çukur kazanlar. Ne de Pensilvanyann alçak FETÖ örgütü milletin yolunu kapatamadlar, kapatamayacaklar. Allahn yardm, milletin destei ile her türlü saldry püskürttük, püskürtmeye devam edeceiz. Halkn tercihini sindiremeyenlere dik durduk, demokrasiyi koruduk diye konutu.

ER ODAKLARIYLA DAHA DA GÜçLÜ MÜCADELE çN STANBUL BR MLAT OLACAK

Yldrm, er odaklaryla daha da güçlü mücadele için stanbul bir milat olacak. Her evet er odaklarnn hesaplarn bozacak. 16 Nisanda dostlar sevindirip dümanlar üzmeye hazr msnz? çeride darda güçlü Türkiyeye var msnz? Vesayet odaklarn bitirmek için evet diyecek miyiz? Kutuplaama deil kucaklamaya hazr msnz? Dev projeler için hazr msnz? diye sordu.

CUMHURBAKANLII HÜKÜMET SSTEM KUKUSUZ EN BÜYÜK ESERMZ OLACAK

Babakan Binali Yldrm, Türkiyenin en büyük eserini ina etmeye 8 gün sonra, Merhum Alparslan Türkein, Turgut Özaln, Süleyman Demirelin, Muhsin Yazolunun hocamz Necmettin Erbakann hayalini gerçee döndürmenin yolunu açacaz. Cumhurbakanl hükümet sistemi kukusuz en büyük eserimiz olacak sayn Cumhurbakanm. Türkiyede artk güçlü hükümetler, Meclis dönemi balyor. Egemenlik kaytsz artsz milletin olacak. Vesayetçiler artk tarihin derinliklerinde yok olacaklar. Kalc istikrara kavuacak Türkiye. Bugün stanbul tarih yazyor. 16 Nisanda bütün dünyann gözü sizde olacak. Tarihin akn da deitireceksiniz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git