Yeni Türkiye'de Güneydoğu!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve 300’ü aşkın bürokratın katılımıyla Batman’da "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu’nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayı yapılacak.

Haberler 19.09.2017 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Birlik Vakf Batman ubesi tarafndan TBMM ve Birlik Vakf Kurucular Kurulu Bakan smail Kahraman ve 300ü akn bürokratn katlmyla Batmanda 23-24 Eylül tarihleri arasndan Yeni Türkiye Vizyonunda Dou ve Güneydounun Kalknmadaki Rolü çaltay düzenlenecek.

2 gün devam edecek çaltaya ilikin basnla bir araya gelen Birlik Vakf Batman ube Bakan Hamdullah Tüzün, çaltay hakknda bilgi verdi.

Tüzün, 23-24 Eylül tarihleri arasnda, Belediye Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek olan Yeni Türkiye Vizyonunda Dou ve Güneydounun Kalknmadaki Rolü çaltayna TBMM Bakan smail Kahraman, Babakan Yardmcs Mehmet imek bata olmak üzere birçok bürokratn katlacan söyledi.

çALITA ORGANZE EDLYOR

çaltaya 300ü akn bürokratn katlacan belirten Tüzün, çaltaymza 300ü akn bürokrat katlm salayacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Bakan smail Kahraman, Babakan Yardmcs Mehmet imek, Adalet Bakan, Ticaret ve Gümrük Bakan, Kalknma Bakan, Tarm ve Hayvanclk Bakan, Ekonomi Bakan da katlacak. Büyük i adamlar bölge Milletvekilleri, Belediye Bakanlar ve Valileri de katlm salayacak. dedi.

lde ilk defa bu denli büyük bir çaltayn düzenleneceini söyleyen Tüzün, limizde ilk defa bu denli büyük bir çaltay düzenlenecek. Bu çaltay sadece bizim için deil, ilimiz için de büyük bir katk sunacak. Birçok bakann da katlaca çaltay ile birlikte, ilimiz Türkiye gündeminde de konuulacak. Birçok i adamnn gelmesi ile ilimizin ekonomi adna güzel bir gelime olacaktr. Bu yüzden ilimizin kalknmas için basn mensuplarnn büyük rol oynadn düünüyorum. diye konutu. (M.Fatih Akgül - LKHA)

Ana Sayfaya Git