Yeniden refah parti il divanı

Yeniden Refah Partisi, Diyarbakır'da teşkilat eğitimi ve il divan toplantısı gerçekleştirdi.

Haberler 20.07.2019 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniden Refah Partisi Diyarbakr l Bakanl, tekilat eitimi ve il divan toplantsn gerçekletirildi.

Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesinde bulunan Kayapnar Halk Eitim Merkezi toplant salonunda gerçekletirilen toplantya, Yeniden Refah Partisi Genel Bakan Yardmcs Bahattin Sungur, Bölge Koordinatörü ükrü Ylmaz, l Bakan Dr. Sabih Dall ve çok sayda partili katld.

YENDEN REFAH PARTS

Sayg duruu ve stiklal Marnn okunmas sonras konuan Yeniden Refah Partisi Genel Bakan Yardmcs Bahattin Sungur, isizliin önüne geçerek memura, içiye, emekliye, hak ettii yaam standartlarnn oluturulacaklarn söyledi. Sungurlu, Tekilat eitiminde, bizim tekilatlarmzda görev alan herkesin bilmesi gereken en önemli hususlarn banda inanç yatmaktadr. nanmak baarnn anahtardr. Bu nedenle bizim davamzn milli görü davas olduunu bilerek ferasetli, liyakatli, kendi nefsi için deil, kardei için yaayan bir tekilatç olma mücadelesinde olmaldr dedi.

Yeniden Refah Partisi Bölge koordinatörü ükrü Ylmaz ise, Diyarbakrn, milli görü ruhunu yanstan ve hep sahiplenen bir ehir olduunu belirterek, Yeniden Refah Partisi ile milli görü iktidarnn balangç noktas Diyarbakr olacaktr diye konutu. Yaplan konumalarn ardndan divan toplantsna geçilmesiyle toplant basna kapal devam etti.

Ana Sayfaya Git