Yerel seçimlere odaklanın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında konuştu. Cumhur İttifakı ile yola devam edeceklerini söyleyen Erdoğan, “Seçim atmosferinden çıkmayacağız, yerel seçime hazırlanacağız” dedi

Haberler 02.07.2018 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, partisinin MKYK toplantsnda önümüzdeki döneme ilikin mesajlar verdi ve Cumhur ttifak ile yolumuza devam edeceiz dedi. Erdoan, kurmaylarn ve tekilatlar MHPyi kracak söz ve davranlardan uzak durun diye uyard.

Cumhurbakan Erdoan, partisinin MKYKsn toplayp 24 Haziran seçimlerini masaya yatrd. Seçim leri Bakanl milletvekili ve cumhurbakanl seçim sonuçlarna ilikin kapsaml bir brifing verdi. AK Partinin hangi illerde ne kadar oy kaybettii veya kazand, oylarn nereye gittii, nereden geldii grafikler ile MKYK üyelerine anlatld. MKYKda 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili de bilgi alveriinde bulunuldu. Bu konuda çalmalar yaplaca aktarld.

YEREL SEçM STARTI

MKYKnn bir baka gündem maddesi ise AK Partinin olaan büyük kongresi oldu. Erdoan, önümüzdeki yln mart aynda yaplacak yerel seçimler için start verdi ve Seçim atmosferinden çktk diye durmayacaz tam tersine hazr seçim atmosferi varken, yerel seçimlere hazrlanacaz. Hzla yerel seçimlere odaklanacaz dedi. Erdoan, bu nedenle AK Parti büyük kongresini erkene aldklarn belirtterek Kongrede kadrolarmz belirleyip yerel seçim için hzla çalacaz ifadesini kulland.

VATANDAIN TERCH OLACAK

Cumhurbakan Erdoan, 24 Haziran seçimlerinde listelere vatandatan gelen baz itirazlar ima ederek, 24 Haziran seçimlerinde sandktan çkan mesajn gereini yapp, yerel seçimlere gideceiz. Yerel seçimlerde halkn tercih edecei, vatandan sevdii adaylar bulmaya çalacaz diye konutu.

CUMHUR TTFAKI LE DEVAM

Cumhurbakan Erdoan, önümüzdeki dönemi anlatrken AK Parti ve MHPnin oluturduu, anayasa deiikliinden sonra seçimler ile devam eden Cumhur ttifak için de Yolumuza Cumhur ttifak ile devam edeceiz. ki partinin ibirlii devam edecek dedi.

Ülke sorunlar ve Meclisteki konularda iki partinin ibirlii yapacan kaydeden Erdoan, Arkadalarmz konumalarna ve tavrlarna dikkat etsinler. MHPyi kracak söz ve davranlardan uzak dursunlar uyarsnda bulundu

Ana Sayfaya Git