Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla TOGG Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Yıl sonunda halkımızın beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik" dedi.

Haberler 06.08.2019 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin Otomobili Giriim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Bakan Rifat Hisarcklolu, TOGG Yönetim Kurulu Toplantsnn Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varankn katlmyla gerçekletirildiini belirterek, Yl sonunda halkmzn beenisine sunacamz prototipimizin ilk modelini inceledik. ifadesini kulland.

Hisarcklolu, Twitter hesabndan, Türkiyenin Otomobili Giriim Grubu Yönetim Kurulu Toplantsna ilikin paylamda bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakan Varankn katlmyla TOGG Yönetim Kurulu Toplantsn gerçekletirdiklerini kaydeden Hisarcklolu, Yl sonunda halkmzn beenisine sunacamz prototipimizin ilk modelini inceledik. mesajn paylat.

YERL OTOMOBLDE UFUK

Toplant öncesi TOGG Ar-Ge Merkezini ziyaret eden Bakan Varank, TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakatan çalmalara ilikin bilgi ald ve çalanlarla sohbet etti.

Karaka, Türkiyenin Otomobili Projesinde gelinen son duruma ilikin sunum yapt ve otomobilin üç boyutlu çizimini gösterdi. Söz konusu toplantya Bakan Varankn yan sra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardmcs Mehmet Fatih Kacr, Hisarcklolu, TOGG Yönetim Kurulu üyelerinden Ethem Sancak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça ve Taha Yasin Öztürk de katld.

Ana Sayfaya Git