Yıldırım: Ana muhalefet bekliyor ki 'gökten zembille cumhurbaşkanı adayı insin'

AK Parti İstanbul Gençlik Kongresi'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Ana muhalefet bekliyor ki gökten zembille cumhurbaşkanı adayı insin, CHP'ye derman olsun. Kardeşim önce yüreklice Tayyip Erdoğan'ın karşısına çık 'ben adayım' de. 'Ben iktidara talibim' de" diye konuştu.

Haberler 30.04.2018 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Yldrm, Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann da katld Yahya Kemal Beyatl Kültür Merkezinde yaplan AK Parti stanbul Gençlik Kollar 5. Olaan Kongresinde konutu. Biz gençlerle güçlüyüz. Size güveniyoruz. Size inanyoruz, sevgili gençler. Buradan AK gençliin ahsnda bütün Türkiyedeki gençleri selamlyorum diyen Babakan Yldrm, Kutül-Amare çanakkale Zaferinden sonra dünya tarihinden sonra yazlan en büyük zaferdir. Bu vesileyle bütün ehitlerimizi rahmetle anyorum. O gün nice fedakarlkla bir destan yazan kahramanlarmzn ruhu, o nesillerin devam bu salonda ite AK gençlik olarak karmzda diye konutu.

ZORLU BR YOLCULUKTU...

Babakan Yldrm, Ne mutlu bizeki Türkiyenin geleceini aydnlatmak için 16 yl önce bu kutlu yürüyüe liderimiz Recep Tayyip Erdoan ile balak. lk günkü ak ve heyecanla çalmalarmz sürdürüyoruz. Zorlu bir yolculuktu ama bütün zorluklarn üstesinden gelerek, büyük kumpaslara, vesayetlere, darbe giriimlerine kar dik durararak bugünlere geldik. Büyük badireler atlattk ama bilyorduk ki evelallah arkamzda dalar gibi gençlerimiz var. AK Partide her zaman gençler bir baka. AK Parti gençleri barna bast. Gençleri yedek kulübesinde deil, hep ilk 11de sahada gördü. AK Parti sadece gençleri gelecein teminat olarak görmedi. AK Parti gençleri bugünün de orta olarak gördü ifadesini kulland.

HEP YANIMIZDA MLLET BULDUK

Babakan Binali Yldrm sözlerini öyle sürdürdü:

AK Parti üzerinden demokrasiye darbe vurulmak istendiinde ilk kar çkan, ses veren siz oldunuz. Vesayet odaklarna kar sivil siyasetin en gür sesi de siz oldunuz. 15 Temmuzda meydanlarda Recep Tayyip Erdoan ile birlikte sizler vardnz. Gösünü tanklara siper eden bu kutlu gençlere helal olsun diyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Siyasetin er meydan seçimlerdir. Yiitler meydana çkar millet de kararn verir. Biz inanyoruz ki 12 seçimde olduu gibi 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz bizimle beraber olacak, arkamzda duracak ve destekleyecektir. AK Parti kapatlmak istendiinde yanmzda millet vard. Elektronik muhtralar verilirken, 17-25 Aralk tezgahlanrken, yapay krizler sergilenirken hep yanmzda milleti bulduk.

24 HAZRAN TÜRKYE çN YEN BR DÖNEMM BALANGICI DEMEKTR

Babakan Binali Yldrm, 24 Haziran Türkiye için yeni bir dönemin balangc demektir. Türkiyenin gelecei demektir. Cumhur ittifak ile 24 Haziranda, 15 Temmuz darbecilerine ve ondan sonra ortaya çkan FETÖ alçaklarna, bölücü töröristlere kar hak ettikleri cevab bu gençlik 15 Temmuzda verdii gibi 24 Haziranda da verecektir diye konutu.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Babakan Yldrm, 24 Haziranda Türkiye için tarihi bir adm atyoruz. 16 yldr olduu gibi yine millete hizmet yolunda yeni bir sayfa açyoruz. Durmak yok yola devam. Ekonomik istikrar için durmak yok yola devam. Terörü Türkiye gündeminden düürmek için durmak yok, yola devam. Kalknmay, büyümeyi, gelimeyi sürekli hale getirmek için durmak yok yola devam dedi.

SYASET YÜREK, CESARET, FERASET STER

Siyaset yürek, cesaret, feraset ister diyen Babakan Binali Yldrm, 15 Temmuzda milletiyle birlikte tanklarn karsna çkan Recep Tayyip Erdoan gibi mangal yürek ister. Ana muhalefet bekliyor ki gökten zembille cumhurbakan aday insin, CHPye derman olsun. Kardeim önce yüreklice Tayyip Erdoann karsna çk ben adaym de. Ben iktidara talibim de eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git